systeem te herstellen software – Norton Utilities 2017

Norton Utilities is PC reparatie software die een suite van tools ontworpen om de algehele gezondheid van de computer van uw Windows te verbeteren omvat. Bij de installatie, dit systeem te herstellen software begint met het scannen van uw hele systeem met een all-in-one scanning tool. De benodigde reparaties voor uw systeem worden automatisch uitgevoerd, met behulp van de specificaties van de software, aangezien de fouten worden gevonden.

Overzicht

Norton Utilities geeft een gezondheids-rating van uw computer en stelt verdere systeem reparaties die u kunt maken om de prestaties van uw systeem verder te verbeteren. De all-in-one scan is sneller dan de ander systeem reparatie-software, en de scanresultaten zijn gemakkelijk te begrijpen, zelfs als je niet gewend bent aan het herstellen of optimaliseren van computersystemen.

Het register scan sluizen je uit van het systeem gebruik tijdens de scan. Dit is hinderlijk, zoals u moet wachten tot de scan af te ronden voor andere taken op de computer. De scan geeft je de mogelijkheid om veranderingen in plaats van dit te doen automatisch uit te voeren, dat is een functie aangeboden op een betere PC reparatie tools. Door het geven u de mogelijkheid om wat te repareren op uw systeem, kunt u mogelijke fouten te vermijden terwijl het proberen om uw systeem te optimaliseren. U moet uw computer meer met Norton Utilities dan bij andere systeem te herstellen software opnieuw te starten voor het schoonmaken en optimalisatie wijzigingen door te voeren, wat hinderlijk kan zijn nemen.

Er is een systeem back-up tool evenals een register back-up tool met Norton Utilities. Dit is belangrijk omdat een aantal wijzigingen die u met het systeem reparatie-software hebben het potentieel om fouten hele systeem veroorzaken. De back-up functie kunt u terugkeren naar eerder opgeslagen gegevens om schade te voorkomen. Een leuke tool Norton Utilities biedt, is het veilig verwijderen tool, die een manier om permanent verwijderen van bestanden van de harde schijf, zodat ze niet kunnen worden hersteld heeft.

Norton Utilities heeft de hulp en ondersteuning die behoort tot de beste van het systeem te herstellen software die we hebben getest. In aanvulling op de standaard hulp en ondersteuning, zoals FAQ’s en e-mail, Norton Utilities bevat een live chat functie. De live chat is een geweldige manier om direct antwoord op vragen die u heeft over het gebruik van de software te krijgen. Norton Utilities heeft ook slimme updates die lokaliseren en te downloaden van updates van de hulpprogramma’s.

Norton Utilities biedt vele functies die zijn opgenomen met het beste systeem reparatie-software, zoals systeemback-up en herstel en all-in-one scan en de vaststelling. De scans voor Norton Utilities voorkomen dat u met behulp van andere programma’s als in de vooruitgang en vereisen vaker systeem herstart dan andere reparatie software. Over het algemeen, Norton Utilities is een goede PC reparatie-software voor thuiscomputers.