systeem te herstellen software – TuneUp Utilities 2017

TuneUp Utilities, ontwikkeld door AVG, is een computer onderhoud software met tools voor het optimaliseren helpen en reparatie van uw Windows-pc. De indeling van TuneUp Utilities zet de instrumenten onder gecategoriseerd tabs, waarmee u snel de software bron die u zoekt te vinden. Zodra u een hulpmiddel opent, wordt een tweede scherm pop-up, dat is mooi als je elk instrument afzonderlijk kan worden uitgevoerd, terwijl nog steeds in staat om de software te navigeren. U kunt ook gebruik maken van de one-click systeem analyse tool, die door middel van de instrumenten voorgesteld door de software te vinden en oplossen van algemene problemen met de computer wordt uitgevoerd.

Overzicht

Net als andere, bovengemiddelde systeem te herstellen software, TuneUp Utilities heeft een back-up en restore tool, en de software maakt het eenvoudig om uw gegevens op te slaan; reservekopieën van het systeem automatisch gegenereerd en opgeslagen voor twee weken. Na die tijd, worden de bestanden verwijderd om ruimte vrij te maken. U kunt deze instelling ook wijzigen als u de back-up bestanden op te slaan voor meer of minder tijd.

TuneUp Utilities ontbreekt hardwarestoring monitoring. Veel andere pc-reparatie tools zal de gezondheid van uw harde schijf te houden en aan te geven of het station is ongeveer te mislukken. Hoog aangeschreven computer onderhoud software heeft een mislukking-monitor tool voor alle hardware, met inbegrip van RAM.

TuneUp Utilities biedt analyse-instrumenten en het systeem informatie over de bestanden op uw computer. Een van deze tools is een startup manager waarmee u de programma’s in de bootsector van de harde schijf te beheren. U kunt ook alle programma’s die automatisch gestart wanneer u de computer start te beheren.

De scheduling gereedschap meegeleverd met TuneUp Utilities behoren tot de beste die we beoordeeld op prestaties van de pc-software, zoals ze laten u toe een aanpasbare onderhoudsschema maken om de benodigde systeemtools draaien op het ideale moment voor uw computer.

TuneUp Utilities maakt gebruik van een live-optimalisatie tool dat het geheugen, internet en Windows-instellingen in real time te optimaliseren. U kunt deze instellingen te controleren en nog steeds handmatig optimaliseren van uw systeem om de prestaties te verhogen. U kunt ook geven TuneUp Utilities vooraf ingestelde regels voor wanneer ongebruikt geheugen en dicht ideale programma’s te optimaliseren om de prestaties te verhogen, alles in real time.

TuneUp Utilities heeft de standaard hulp en rapport functies van andere PC-diagnostische software, die veelgestelde vragen en e-mail zijn. U krijgt toegang tot deze beide support tools van de software of op de website van AVG. De e-mail ondersteuning komt in de vorm van een e-mail standaardbrief pagina op de website van AVG’s die vergelijkbaar is met e-mail ondersteuning andere systeem te herstellen software.

U krijgt een volledig assortiment van het systeem hulpprogramma’s die bij TuneUp Utilities om de prestaties van uw computer in real time te optimaliseren. De diagnostische instrumenten zijn uitstekend voor het beheren van systeembestanden, maar het gebrek aan hardware monitoring laat het een beetje kort van andere pc-repair tool software suites. TuneUp Utilities is nog steeds een zeer krachtige software voor het beheren, optimaliseren en repareren van je PC.