telemarketing diensten – Sound Telecom 2017

Sound Telecom is een telemarketing oplossing die een uitgebreide selectie van diensten levert. Dit bedrijf biedt outbound telemarketing opties evenals inbound call diensten, het beantwoorden van diensten, tweetalig antwoordapparaat diensten, live chat en nog veel meer. Dit bedrijf is ook 24 uur per dag, 7 dagen per week, zodat uw klanten en opdrachtgevers zijn nooit meer weggegaan zonder hulp. Echter, er zijn een paar nadelen aan deze dienst, dat is waarom het niet hoger was rang op onze line-up.

Overzicht

outbound calling diensten Dit telemarketing bedrijf kan u helpen met alle soorten oproepen. Of je probeert om feedback van klanten te verzamelen, de omzet te verhogen, registreren de deelnemers voor evenementen / seminars of set afspraken, kan Sound Telecom helpen. Bovendien inkomende oproep opties beschikbaar. De inbound calling diensten van dit bedrijf kunnen helpen met de klantenservice, technische ondersteuning, verificatie van derden, live-agent ondersteuning en andere aangepaste programma’s die u misschien behoefte aan.

Een groot voordeel van het gebruik van dit bedrijf is het tweetalige call center diensten. Het kan helpen bij zowel het Spaans en het Engels. Agenten zijn ook 24 uur per dag, 7 dagen per week, dat is een groot voordeel, vooral als u werkt met een technische ondersteuning en customer support programma. Je zult dit soort diensten verkrijgbaar bij vele inbound telemarketing bedrijven niet vinden.

Een nadeel is dat het niet overzien het script schrijfproces. vertegenwoordigers Sound Telecom zal helpen met de ontwikkeling van het script, maar ze liever dat de klant te creëren het. Als u hulp nodig hebt, kunnen ze hulp te bieden of u rechtstreeks in de richting van professionele scenarioschrijvers.

Sound Telecom niet elke vorm van lange-termijn contract eisen dat hij zijn diensten te gebruiken. Echter, het vereist een minimum van 100 uur bellen.

Sound Telecom biedt e-mail, telefoon en live chat ondersteuning voor het bereiken van een medewerker van de klantenservice als u vragen of problemen voordoen. We zijn blij om te zien dat alle drie de contact opties zijn beschikbaar in dit bedrijf. Extra online bronnen, zoals FAQ’s, video’s, blogs en whitepapers zijn ook beschikbaar op de website van het bedrijf.

Sound Telecom biedt tal van diensten om u te helpen gedurende een telemarketing campagne. Dit telemarketing oplossing is 24/7 geopend en biedt een Spaans en Engels taal diensten voor veel verschillende soorten oproepen. Het hoeft niet elke vorm van lange termijn contract vereist om gebruik te maken diensten van dit bedrijf. We zouden graag meer betrokkenheid van deze onderneming en haar script schrijven hulp te zien, maar over het algemeen, Sound Telecom levert de diensten en de middelen om u te helpen een succesvolle telemarketing campagne te lanceren.