telepresence-oplossingen – BeamPro 2017

De BeamPro laat je lopen en praten met iedereen, zelfs als u niet op die locatie met een mobiele avatar. Dit systeem bevat zes-echo cancelling microfoons, een groot LCD-display en een ingebouwde luidspreker. Het oplaadstation kan in de meeste verkooppunten worden aangesloten en kan verder worden gebruikt, zelfs tijdens het opladen. Het doet een app nodig, maar de app is beschikbaar op de meeste systemen.

De telepresence-systeem kan worden bediend met een aantal verschil apparaten met een internetverbinding, dual-band radio’s of een 4G-kaart.

Deze mobiele avatar beschikt over een eigen 17-inch LCD-scherm met 1080p schermresolutie. Het heeft ook twee camera’s en een ingebouwde luidspreker waarmee u kunt zien en horen wat er gaande is om je heen, zelfs als je er eigenlijk niet om het te zien. De telepresence robot beschikt ook over zes microfoons die teniet achtergrondgeluid en echo’s voor een hoogwaardig geluid. Het is ook compatibel headset.

De avatar is in staat om omhoog te bewegen tot 2 mph, dus je kunt lopen en praten met mensen die je nodig hebt om. De batterij heeft een levensduur tot acht uur als de telepresence systeem wordt gebruikt, maar kan op paraat te worden tot 24 uur na gebruik ook. Een oplaadstation komt met de oplossing om de batterij op te laden wanneer dat nodig is. Dit dock kan worden aangesloten op vrijwel elk stopcontact. Het systeem kan worden gekoppeld en blijven werken.

Om dit telepresence oplossing te gebruiken, moet u de Beam App eerst downloaden, waarmee u de robot bijna overal te rijden. De app kan worden gedownload op Windows 7 en 8 computers, laptops en tablets, maar ook Mac OS X 10.7+. Het beheersen van de avatar als je eenmaal hebt deze apps kan worden gedaan met behulp van uw toetsenbord, muis of Xbox-controller. Een draadloos netwerk moet de mobiele robot te besturen, maar dual-band radio’s kunnen ook worden gebruikt. Een 4G kaart kan ook worden gebruikt, maar dit kost extra.

Dit telepresence video teleconferencing systeem beschikt over een mobiele avatar die tot 2 mph kan bewegen. Het heeft ook een lange levensduur van de batterij en wordt geleverd met een docking station dat kan worden gebruikt om het apparaat op te laden als de batterij bijna leeg is. Bovendien kan de applicatie nodig is voor het systeem worden gedownload op meerdere apparaten. Met behulp van deze, kunt u profiteren van de zes microfoons en ingebouwde luidspreker om te zien en te horen die in een afgelegen locatie.