testamenten software – Rocket Lawyer 2017

Rocket Lawyer is een online-wil maken van software-oplossing die een interview indeling gebruikt en stap-voor-stap instructies om u te helpen uw eigen wil te doen. Het ontwerp is schoon en makkelijk te navigeren en het resultaat is een diepgaande testament klaar om een ​​juridisch bindend document met de handtekeningen van uw getuigen ‘te worden. De opname van zoveel belangrijke document hulpmiddelen en ondersteuning functies, zoals juridische referenties en advocaat directories, zorg Rocket Lawyer een van de beste wil software programma’s en onze winnaar Top Tien recensie Silver Award.

Document Creatie Gereedschappen

Dit programma omvat meer Documenttools vergelijking met het merendeel van de software- we beoordeeld. Je hebt troef werkbladen, een voortgangscontrole en juridische term woordenlijst binnen handbereik. Rocket Lawyer heeft ook monster wil op haar website, zodat je doorheen kunt bladeren en krijg ideeën in je eigen document op te nemen. Het enige instrument ontbreekt, is een checklist om u te helpen alle belangrijke en noodzakelijke informatie die u nodig hebt om te verwijzen naar en omvatten als je door de wil schrijven proces te verzamelen. Als je klaar bent, kunt u ervoor kiezen om uw testament in een PDF-formaat op te slaan op uw eigen computer of uitprinten meteen.

Rocket Lawyer biedt wel een gratis proefperiode, duren een week, zodat u rond te spelen en maak uw estate planning, maar je kunt niet bekijken of print uw uiteindelijke wil met dit aanbod. U betaalt de maandelijkse gebruiksvergoeding als je niet zeggen voor het einde van die eerste week.

Een testament is niet de enige belangrijke document dat u nodig hebt als onderdeel van uw-estate planning portfolio. Rocket Lawyer heeft de tools en functies om u te begeleiden bij het schrijven van een gezondheidszorg richtlijn of living will; een volmacht, voor zowel de financiële als de gezondheid beslissingen; en een schema van de activa. U kunt dit programma ook gebruiken om ondersteunende documenten, zoals verzorger en overlevende instructies en laatste-arrangement richtlijnen te creëren. Als u vindt dat u nodig hebt om weg te gooien een stroom wil en opnieuw te beginnen, Rocket Lawyer helpt u om de intrekking documenten die u nodig hebt om het nietig verklaren voordat u weer begint te creëren.

Raket Lawyer is een van de eenvoudigste programma’s gebruiken in vergelijking met andere software- we beoordeeld. Toch, als je vindt dat je een beetje hulp nodig hebt, heb je een aantal grote middelen aan te boren. Telefoonnummers zijn gemakkelijk op de website te vinden zoals een FAQ sectie die zowel de basis, veelgestelde vragen en een aantal diepte-juridische vragen beantwoordt. Als u meer rechtszekerheid richting nodig, Rocket Lawyer heeft een wettelijke naslagwerk en een functie waarmee u specifieke juridische vragen te stellen via een online formulier in en ontvang een antwoord van een echte advocaat. U kunt ook gebruik maken van de advocaat directory om een ​​advocaat in uw omgeving te vinden.

Het doen van uw eigen wil is niet moeilijk als je de beste tools beschikbaar zijn in een programma dat is makkelijk te navigeren. Rocket Lawyer is een van de beste wil software programma’s, omdat het heeft al deze functies in aanvulling op je te verbinden met lokale advocaten voor een aantal one-on-one hulp en een juridisch naslagwerk om u te helpen juridische termen die belangrijk zijn voor het schrijven van een testament zijn te begrijpen . Je hoeft niet te stoppen met een testament sinds Rocket Lawyer heeft ook de tools om een ​​levende zal, uitvoerder documenten en andere belangrijke stukken van uw goed plan te maken.

documenten Gemaakt

Help en ondersteuning

Overzicht