testamenten software – Will Writer 2017

Will Writer door Enodare heeft downloadbare en online versies van haar-wil maken van software. Beide zijn zeer eenvoudig te gebruiken met een strak design, goed gedefinieerde tabs en makkelijk te navigeren lay-out. Dezelfde functies en gereedschappen zijn beschikbaar met beide versies, en elk heeft de mogelijkheid om u te helpen uw testament en andere belangrijke documenten, schrijf zoals een wilsverklaring, volmacht, uitvoerder documenten en definitieve regeling voor uw resten. Dit programma is een van de weinige-wil maken van oplossingen die u kunnen helpen een buitenlandse testament te maken.

Overzicht

Will Writer is een van de weinige wil software programma’s die we beoordeeld dat heeft sample wil op haar website dat je doorheen kunt kijken naar ideeën over informatie te krijgen in uw eigen testament op te nemen. Als je het gevoel een beetje geïntimideerd door de gedachte van het maken van een testament, Will Writer maakt gebruik van een interview-stijl formaat dat je vragen stelt dan automatisch ingangen uw antwoorden in een definitief document, zodat u zich geen zorgen te maken over het schrijven van iets meer dan uw gepersonaliseerde informatie.

Hoewel dit programma is gemakkelijk om te werken met de tekst lettertype dat gebruikt wordt door dit programma is heel moeilijk om te lezen. En omdat het niet beschikt over een spellingscontrole, de enige manier om echt te zien wat je hebt getypt in de tekstvelden is om het document te bekijken nadat je je informatie hebt toegevoegd. Dit kan frustrerend als je een kleine typefout te ontdekken en dan moeten precies te ontcijferen waar de fout binnen de tekstvelden.

In tegenstelling tot de beste wil software, heeft Will Writer geen checklist of werkbladen om u te helpen belangrijke informatie te houden met het oog tijdens het werk door uw documenten. Dit programma bevat wel een verklarende woordenlijst van juridische termen en stap-voor-stap instructies, zodat u kunt begrijpen de informatie die wordt gevraagd en opgenomen in uw testament en waarom deze informatie is belangrijk. U kunt uw vooruitgang zien als je door het testament schrijven proces te bewegen en je uiteindelijke document bekijken voordat u het opslaan in een Word-formaat of afdrukken om uw getuigen ondertekenen, het maken van een juridisch bindend testament.

Een gebied dat is nogal mager met dit programma is de hulp en ondersteuning voor de software zelf. We konden niet vinden telefoonnummers of een FAQ sectie op de website, maar e-mail ondersteuning beschikbaar is. U kunt ook verbinding met het personeel via de Enodare social media pagina’s.

Will Writer, maar het mist een aantal van de instrumenten van de beste wil het schrijven van software, zoals checklists en werkbladen, is een zeer schoon en eenvoudig programma om mee te werken, terwijl je je eigen wil. Het maakt gebruik van een interview formaat en heeft een sample wil om te bladeren. Het loopt u door het hele proces, stap voor stap. Wanneer u klaar bent met uw testament, kunt u dit programma gebruiken om extra estate planning documenten, zoals een levend te bereiden zal, volmacht en uitvoerder van documenten.