thermoses – Asobu 2017

Deze reismok heeft een aangename uitstraling en is een goede keuze voor een enkele drank portie. De Asobu Imperial Beverage Cup is van beperkt nut, echter, en mist veel van de kenmerken van vergelijkbare modellen.

Met een maximale capaciteit van slechts 10 ounces, reizen deze thermos mok houdt slechts een enkele portie, dus niet geschikt is voor de hele dag hydratatie. Dit is het bedrag dat de beker houdt zonder deksel. U moet de hoeveelheid vloeistof te verminderen als u wenst om het deksel toe te voegen zonder dat de reismok te overstromen. Het is geschikt voor warme of koude dranken en biedt wel isolatie, maar de fabrikant er niet in slaagt om aan te geven hoe lang deze reismok handhaaft temperatuur. Deze drank beker heeft vacuüm isolatie zo is een dubbelwandig model, en het lichaam heeft een roestvrij stalen constructie. Het deksel is BPA-vrij plastic, is afneembaar en wordt geleverd in drie delen voor eenvoudige reiniging. Dit toestel is bestand tegen krassen en corrosie, zo is vaatwasmachinebestendig voor eenvoudig onderhoud.

Het deksel van deze reizen mok heeft een glijdende gedeelte in het midden dat je achteruit kan glijden naar een drinkplaats te onthullen, zodat u om te drinken zonder het deksel te verwijderen, waardoor het risico van lekkage te minimaliseren. Het deksel heeft een flexibele geribbelde pakking rond de rand die duwt in het kopje. Echter, moet je zorgen dat je niet druk op de deksel te ver of te hard te nemen, omdat er geen rand aan de binnenkant van de beker om het deksel te bewegen te ver te stoppen. De pakking is niet een luchtdichte afdichting te creëren, zodat de reismok lekken rond de afdichting als deze niet rechtop gehouden.

Deze reizen tumbler meet 4,5 inch hoog en 3 cm in diameter, dus is klein en compact. Omdat de airless ruimte tussen de wanden verhindert warmte op doorreis naar de buitenste muur, de beker blijft koel, zelfs met een warme drank binnen. De roestvrijstalen buitenkant heeft geen grip of een afgeronde lichaam van welke aard dan ook, dus als het nat is of wanneer u handschoenen ze draagt, wordt het oppervlak glad, waardoor het risico van te glijden door je vingers.

Als een eenvoudige, enkel dienen thermos met een aantrekkelijke stijl, deze drank beker biedt redelijke prijs. Teleurstellend, maar het is niet lekvrij, en het deksel gemakkelijk te ver duwen in de beker. Dit model wordt glad als het nat en mist een afgeronde lichaam. Het is redelijk sterk en, want het is geschikt voor de vaatwasser, is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.