tijd card software – OnTheClock.com 2017

OnTheClock.com is een web-based tijd card oplossing die een virtuele klok hosts online in plaats van op je eigen server. Alle medewerkers krijgen een gebruikersnaam en wachtwoord aan te melden bij hun eigen portal, waardoor ze zelfbediening veel tijd houden items. De helderheid van het programma en de uitstekende klantenservice maakt OnTheClock.com één van de beste tijd klok oplossingen en our Top Tien Bronze Award winnaar.

Interface Experience

OnTheClock.com is zeker een van de programma’s makkelijkst te gebruiken we beoordeeld. Eenmaal ingelogd, de punch knop geeft je slechts één optie, afhankelijk van of je al in het systeem worden geklokt. Vanaf het dashboard individuele werknemer, kunnen werknemers de tijd aanvragen uit met de duidelijk aangegeven PTO label. Er zijn een paar extra stappen die nodig zijn voor de taak van de tijd vraagt ​​off is compleet, maar elke stap is goed gedefinieerd en intuïtief, zodat werknemers niet in de war te krijgen tijdens het proces.

Deze oplossing volgt overlopende posten, waaronder Californië overwerk, en kan standaard CSV-bestanden te creëren. Het is ook geschikt voor het exporteren van payroll rapporteert rechtstreeks aan QuickBooks Online, als dat de boekhoudkundige oplossing voor uw kleine zakelijk gebruik.

Toen we OnTheClock.com benaderd, merkten we dat de punch haan keer was een paar minuten langzamer dan de PC en laptop we benaderd uit. We hebben ervoor gezorgd dat uit ober was in sync met het National Institute of Standards and Technology (NIST) Time Server, maar vond nog twee minuten verschil. Dit is misschien niet belemmeren uw werknemer de tijd kaarten te veel, maar het is iets om in de gaten als minuten uit voor uw organisatie.

Een functie die beschikbaar is via OnTheClock.com niet is de mogelijkheid om te volgen en stel payroll regels voor shift differentiëlen.

Deze-time tracking programma beschikt over alle-time tracking functies die we zochten bij het testen van tijdklok oplossingen. Vakantie tijd, vakantiegeld, ziekteverzuim en rouw zijn allemaal gevolgd en apart berekend. Overlopende automatisch aan te passen als de tijd wordt verdiend of afgenomen, ongeacht of het een uur of salaris werknemer. Hoewel het is web-based, kunt u nog steeds te beperken welke apparaten in uw kantoor kan toegang tot het programma. Dit zorgt ervoor dat uw medewerkers fysiek binnen het kantoor voordat klokken in OneTheClock.com.

Time Tracking Functies

Beheerprogramma’s is een ander gebied dat OneTheClock.com hoog scoort. Dit programma is ontworpen om te integreren met vingerafdruk prikklok systemen die een andere laag van toegangscontrole en beveiliging van uw tijd tracking systeem. Het had ook controle-instrumenten beschikbaar, zodat je audit trails, die speciale rapporten die nodig zijn voor de overheid contract werk zijn kunnen creëren.

Door de administratieve portal, kunt u de in en uit raad van bestuur om te zien wie is geklokt in op een bepaald moment. U kunt massa berichten worden verzonden naar alle werknemers te creëren, laten weten dat belangrijke zaken van het bedrijf. U vindt er ook e-mailberichten worden verzonden wanneer een werknemer een punch heeft gemist, aangevraagd vrije tijd of een bericht verzonden om hun tijd-kaart aan te passen. Al deze kunt u verzorgen vanaf het einde van de manager zonder problemen.

Een tool die OneTheClock.com bevat dat niet veel andere keer card software heeft een scheduler. Met behulp van dit, kunt u maken en schema’s toewijzen aan uw medewerkers. Deze kunnen permanent verschuivingen of roterende shifts, afhankelijk van uw bedrijf nodig heeft. Alle taken die u uitvoert in het programma wordt automatisch een back-up voor het geval dat je nodig hebt om toegang te krijgen of te herstellen eerdere gegevens.

Terwijl er door het testproces van OnTheClock.com, vonden we het ondersteunend personeel een aantal van de beste om mee te werken. Zij beantwoordden vragen snel en grondig. We hoefden niet te lang te wachten op antwoorden op e-mail of telefonisch berichten. Elk van onze vragen werd beantwoord met hoffelijkheid, dus we voelden ons gewaardeerd, zelfs als het antwoord voor de hand kan zijn geweest. Op haar website, OnTheClock.com bevat een bibliotheek van video tutorials om u te helpen door middel van elke taak in het programma. Het heeft ook een handige FAQ sectie.

OnTheClock.com is een van de beste tijd card software die we beoordeeld. Zowel de werknemer en administratieve portalen zijn makkelijk te navigeren door alle functies en tools die we verwachten in de top-notch klok oplossingen. Al is het een web-based oplossing, kunt u nog steeds plaatsen IP beperkingen dus enige aangewezen computers binnen uw kantoor kan worden gebruikt om de klok in en uit elke dag. Hoewel het niet shift differentiëlen kunnen bijhouden, kunt u verlof, vakantie, ziekteverlof en rouw als afzonderlijke overlopende volgen.

Administratieve hulpmiddelen

Help en ondersteuning

Overzicht