tijd card software – TimePilot PC 2017

TimePilot PC is een werknemer tracking software-oplossing voor kleine bedrijven. Deze keer card systeem is ingesteld op een aangewezen PC, het creëren van een eenvoudige klok voor werknemers om snel punch in en uit voor de dag. De klok ziet eruit als een fysieke klok en werkt op dezelfde manier. Werknemers typt in hun unieke werknemer ID-nummer en klik op de knop in of uit te wijzen wanneer zij in hun werkdag. Deze werknemer time klok is een van de eenvoudigste te gebruiken onder onze beoordeeld tijdklok systemen.

Overzicht

Een kenmerk dat we niet zien was een manier voor werknemers om gemakkelijk de tijd te vragen af. In tegenstelling tot andere oplossingen, heeft TimePilot niet over een bepaalde tijd-off verzoek tab of knop, of een manier voor werknemers om een ​​bericht te sturen via het systeem om de hun opgedragen manager of beheerder. Aangezien dit systeem is ontworpen voor kleine bedrijven met weinig werknemers, kan dit geen probleem voor uw bedrijf.

We hadden meer moeite met het navigeren door de beheerder portal. De spreadsheet lay-out is verwarrend met te veel informatie gepropt in een enkel veld. Het is niet eenvoudig om op tussen velden nodig en terwijl functies gelabeld, gebruiken ze verwarrende namen. Zo zijn er twee verschillende velden die afzonderlijk om tijd van een werknemer wijzigen naargelang zij misten ponsen of verwijderd moeten worden geopend. Andere keer card oplossingen die wij beoordeeld hebben deze velden op een plaats, vermindering van het aantal stappen die we moesten nemen en het maken van het proces gemakkelijker en intuïtiever.

Hoewel het downloaden van de TimePilot PC-programma, we ondervonden veel problemen. We uiteindelijk moesten meerdere programma’s te downloaden om het te goed werken. Daarnaast waren er verschillende stappen die we moesten nemen om het opzetten van de database en voer in personeelsgegevens. Dit programma vereist aanzienlijk meer stappen dan de andere keer card software die we beoordeeld voordat we konden gaan gebruiken. Echter, gedurende het gehele proces, hadden we de hulp van grote customer support die duidelijke stappen en hulp die tot het goed werkte. Het is belangrijk op te merken dat als u ervoor kiest om TimePilot pc die u toegang tot de zeer beperkte technische ondersteuning zal hebben, tenzij u de jaarlijkse ondersteuningsplan kopen kopen.

Het programma zelf is vrij eenvoudig. Er is niet veel kleur of uitgebreide ontwerp, met name in de administratieve portal. Toch kunt u adequaat bijhouden wanneer werknemers aanwezig zijn door het bekijken van het in en uit raad van bestuur, en track overlopende inclusief vakantiegeld zijn. Er is geen specifieke aanduiding voor vakantie, ziekteverlof of rouw verlof. U kunt het systeem handmatig te manipuleren om deze tijd-off verzoeken in individuele tijd-kaarten.

U kunt ook het opzetten van loonlijst. Twee belangrijke functies die met TimePilot pc die niet gebruikelijk zijn in veel andere tijd-kaart programma’s zijn de mogelijkheid om California overuren en shift differentiëlen te volgen. Aan het einde van uw loon periode kunt u payroll informatie op te slaan in een van beide een XLS of CSV-bestand worden meegestuurd naar uw payroll service of geëxporteerd naar uw boekhoudpakket.

TimePilot PC is een doeltreffend instrument voor het bijhouden en het houden van uw werknemer de tijd kaarten. Hoewel het een kleine inspanning kan duren installeren en te configureren op uw computer, zodra het klaar om te gaan, zal het u te voorzien van de mogelijkheid om overlopende en overuren, waaronder Californië overuren volgen. Het is ook opgezet om shift differentiëlen en vakantiegeld te volgen. Ondersteunend personeel is vriendelijk en enthousiast om te helpen, maar je kan nodig zijn om het jaarlijkse ondersteuningsplan aanschaffen voor een diepgaande ondersteuning van uw tijd card systeem.