time tracking software – Attendance Enterprise 2017

Attendance Enterprise door Infotronics is een time tracking en het beheer van software-optie die geschikt is voor een verscheidenheid van industrieën. Wanneer u in eerste instantie aanmelden bij het bedrijf, zij vragen u welke functies u specifiek nodig hebt of wilt en de software te bouwen aan de eisen van uw bedrijf tegemoet te komen. De software kan zowel per uur en werknemers in loondienst te volgen, maar je moet specifiek vragen naar loondienst mogelijkheden voor het volgen als je het nodig hebt in de software geactiveerd. Veel andere systemen omvatten deze automatisch in de basis software.

Overzicht

Het bedrijf biedt twee prijsmodellen: een maandelijks abonnementsgeld en een pakket prijs. Met de maandelijkse abonnementskosten, Infotronics rekent een minimum flat forfaitaire vergoeding die tot dekt tot acht medewerkers; de vergoeding is hetzelfde, zelfs als u minder dan acht medewerkers. Als u meer dan acht werknemers, dan is het abonnementsgeld verhoogt iets voor elke extra persoon. Het bedrijf biedt ook package deals prijsstelling; Echter, deze prijzen zijn de meest kosteneffectieve voor bedrijven met 50 of meer werknemers.

De software biedt IP-filtering, zodat u kunt instellen dat het systeem alleen te laten medewerkers klok in en uit specifieke computers. Hierdoor kunt u dedicated hardware te gebruiken voor de dagelijkse time tracking, het voorkomen van medewerkers uit onrechte hun tijd in te loggen.

Het bedrijf rekent extra voor haar werknemer self-service functies. Deze software zal drie jaar ter waarde van audit trail informatie vast te leggen; als je nodig hebt om je tijd te volgen geschiedenis voor een langere periode te houden, dan is ook die optie beschikbaar voor een extra toeslag.

De software heeft een mobiele app met de mogelijkheid voor werknemers om de klok in en uit uitgezet, zodat ze kunnen de mobiele eenheid niet gebruiken om de klok in waar ze ook zijn. Dit kan een voordeel zijn als u zich zorgen over werknemers klokken in en uit zijn wanneer ze niet aan het werk. De functie kan worden ingeschakeld op verzoek, maar het IP-filter kan nog steeds interfereren met de mogelijkheid om de klok in en uit.

Via de mobiele app en afhankelijk van wat extra functies die u betaalt, kunnen uw medewerkers hun schema’s te bekijken vanuit hun persoonlijke mobiele apparaat. Ze kunnen ook berichten sturen en shift change requests aan managers. De mobiele app kan ook meldingen naar de werknemer als het systeem een ​​laat moment punch detecteert.

Attendance Enterprise is een fundamentele time tracking en het beheer van software-optie. De software biedt de mogelijkheid om IP-adressen te filteren, zodat u controle over welke hardware uw medewerkers kunnen gebruiken om de klok in en uit. De basis software biedt eenvoudige mogelijkheden om uw medewerkers tijd te volgen, en extra functies, zoals employee self-service, zijn de extra kosten. Dit bedrijf is ook een van de weinige met een vergelijkbare software-opties die u nodig heeft om een ​​upfront, aanvullende opleiding en set-up fee te betalen. Als je niet veel functies nodig hebt of niet erg in staat om te kiezen en betalen voor alleen de functies die u nodig hebt, dan is het misschien Attendance Enterprise een software-optie te overwegen.