time tracking software – TimeForce 2017

TimeForce time tracking en management software is een web-based software as a service (SaaS) die u kunt gebruiken op elke webbrowser. Deze software delivery model betekent dat u toegang tot uw systeem en gegevens vanaf elk apparaat dat toegang heeft tot het internet. Het bedrijf zorgt voor het onderhoud van de software en de hosting van uw gegevens, zodat u niet hoeft om extra hardware om het programma te kopen.

Overzicht

Deze software integreert met verschillende tijdklok opties. In aanvulling op de toegang tot het systeem via een webbrowser, uw medewerkers kunnen klok in en uit met behulp van een smartphone of uw bedrijf klok hardware. Het bedrijf geeft een verscheidenheid van compatibele hardware opties op haar website, en de lijst is voorzien van biometrische tijd klokken die afhankelijk zijn van vingerafdrukken en ruige prikklokken uw medewerkers kunnen nemen in het veld om veilig in- en uitklokken. De laatste optie is zeer geschikt voor industrieën zoals trucking met medewerkers die constant in beweging.

Werknemers kunnen de optie van de opname tijd door het iSolved Mobile app. Hoewel andere self-service functies van de app zijn beperkt, kan het systeem offline te werken in gebieden met een lage signaal. Het bevat ook GPS coördinaat technologie, die de GPS-locatie van elke klok in en uit registreert. Deze functie is handig voor het maken van zorgen dat uw medewerkers zijn waar ze moeten zijn voor het werk.

TimeForce werkt goed voor een verscheidenheid van industrieën. Voor bedrijven met werknemers die langer dan 24 uur in één ploeg te werken, ondersteunt het systeem verschuift zo lang als 72 uur. Tijdklok integratie geeft u de mogelijkheid van het toevoegen van tips voor individuele medewerkers. U kunt het systeem gebruiken om verschuivingen te plannen, en werknemers kunnen verzoeken om verschuivingen met andere medewerkers te schakelen door middel van het systeem. Sommige administratieve functies kunnen worden toegevoegd voor een extra vergoeding, gebaseerd op als je ze nodig hebt of niet. Deze functies omvatten prestaties en productiviteit tracking, die laat je bijhouden werknemer tijdsbesteding en de voortgang van specifieke projecten.

iSolved’s TimeForce biedt vele geweldige functies voor kleine bedrijven. Het systeem en de gegevens worden gehost door het bedrijf, en u en uw medewerkers toegang TimeForce om de klok in en uit of het uitvoeren van administratieve taken vanaf elke web-based apparaat of time klok hardware. Uw medewerkers hebben de mogelijkheid om met behulp van een mobiele app met GPS-opname mogelijkheden. U kunt de software ook gebruiken om verschuivingen te plannen en laat werknemers verzoek overschakeltoetsen.