time tracking software – Workforce Ready 2017

Workforce Ready is Kronos ‘workforce management oplossing die een time tracking en management platform in aanvulling op optionele geïntegreerde functies voor payroll en HR omvat. Het systeem voordelen voor kleine tot middelgrote bedrijven van verschillende industrieën. prijsmodel van dit systeem is gebaseerd op een per-werknemer abonnementskosten die u betaalt per maand zonder contract vereist.

Usability

De Workforce Ready software is web-based, dus je kunt er toegang via een web-enabled apparaat. Dit betekent ook dat je niet hoeft om extra hardware aan te schaffen of het systeem of uw gegevens aan te hosten op de site te onderhouden. Kronos ‘hosting-systeem is DCAA / DOL compliant en voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen die nodig zijn voor de overheid aannemers. Zelfs als uw bedrijf niet is aangegaan met de overheid, de extra beveiligingsfuncties betekenen dat uw data veilig is. Workforce Ready ontvangt onze Top Tien Reviews Bronze Award voor zijn grondige time tracking mogelijkheden voor medewerkers en administratie.

U kunt het dashboard per elke individuele gebruiker aan te passen. Kronos ‘biedt een My Learning online training bron die u kunnen helpen u en uw medewerkers te lopen door middel van specifieke functies in het programma. Veel vergelijkbare bedrijven bieden soortgelijke online bronnen met verschillende niveaus van detail. U kunt de toegang tot het systeem op elk gewenst moment, dus het is een geweldige optie om te gebruiken voor de opleiding van nieuwe medewerkers of de herziening van updates aan het systeem.

Dit systeem integreert met een mobiele app voor Apple, Android en Windows-telefoons; vele app systemen ondersteunen Apple en Android, terwijl enkele uitdrukkelijk ondersteuning voor Windows, zodat deze flexibiliteit kan een voordeel zijn gebaseerd op de hardware van uw bedrijf en medewerkers doorgaans gebruiken. Via de mobiele app, kunnen uw medewerkers hun timesheets en schema’s te bekijken, evenals sturen time-off verzoeken aan toezichthouders. U kunt de app ingesteld op te beperken waar de werknemers kan de klok in en uit veiligheidsoverwegingen en om werknemers te voorkomen dat waar ze niet zou moeten zijn voor het werk. Werknemers kunnen ook de klok in en uit via telefoon.

Workforce Ready tracks werknemer overlopende op basis van specifieke beleid van uw bedrijf. Het systeem kan ook volgen verlaten in overeenstemming met federale of staat het beleid om u in overeenstemming met de verschillende voorschriften te houden. Uw medewerkers kunnen hun tijd-off overlopende posten te bekijken vanuit hun self-service portal en de tijd-off verzoeken met commentaar toezichthouders goed te keuren.

Deze time management software kunt u verschillende toestemmingen voor individuele medewerkers stellen. U kunt administratief personeel te stellen om de toegang tot rooster goedkeuring hebben. Ze kunnen ook bekijken en goedkeuren werknemer shift-change requests of toegang krijgen tot de planning functies. Door middel van planning, kunt u dagelijks verschuivingen voor individuele medewerkers stellen. Als uw dagelijkse of werknemer schema’s moeten, je kunt de massa te bewerken schema’s voor meerdere medewerkers tegelijk veranderen.

Time & Employee Tracking

Workforce Ready omvat elementaire meldingssysteem. U kunt het systeem zo instellen dat het zal u op de hoogte van elk moment opnamen van specifieke medewerkers missen tijdens specifieke perioden. Het Kronos systeem bevat een gedetailleerde audit trail die u kunt gebruiken op elk gewenst moment via de rapporten beschikken. Audit trails nemen de wijzigingen in het systeem met behulp van een van de functies, samen met die goed zijn gebruiker de verandering en de tijd maakte en de datum waarop de wijziging is aangebracht.

Voor hulp en ondersteuning, kunt u contact opnemen met Kronos via de telefoon of e-mail. Het bedrijf beschikt niet over een live chat functie, die een nadeel kan zijn als u onmiddellijk hulp door middel van een op tekst gebaseerde indeling in plaats van via de telefoon nodig.

De Kronos-software is een web-based systeem, maar het integreert ook met de Kronos InTouch klok hardware. Het touch screen time klok gebruikt aparte badges voor werknemers om de klok in en uit, en het biedt biometrische opties voor extra timecard veiligheid. Dit is de enige tijdklok hardwaresysteem die de onderneming voor haar software, in tegenstelling tot andere vergelijkbare bedrijven die verschillende hardware opties.

Workforce Ready biedt kleine bedrijven een grondige workforce management-systeem met time tracking en management functies. U heeft de mogelijkheid van de integratie van het systeem payroll en HR-functies indien nodig. Het systeem is web-based, dus je hoeft geen extra hardware aan te schaffen om het te hosten op je werk plaats en u en uw medewerkers overal toegang tot het systeem.

Administratieve Controls & Reports

Ondersteuning

Equipment Integratie

Overzicht