toaster – Breville Smart Toaster, 2017

iets consequent te doen, zelfs iets eenvoudigs, is niet zo eenvoudig als het lijkt te zijn. Brood roosteren moet eenvoudig zijn. Toch is de meer functies die plaats produceert in hun broodroosters, hoe meer het lijkt erop dat ze vergeten de fundamentele algemene doelstelling van een broodrooster, roosteren brood. Dat is de reden waarom we zo onder de indruk van de Breville Smart broodrooster. De Breville ingenieurs hebben naadloos gecombineerd moderne functies en ontwerpen, zonder verlaging koken prestaties.

Kenmerken

De geborstelde gegoten aluminium, taps toelopende top en digitale display maakt dit de beste broodrooster als u op zoek bent naar een moderne flair toe te voegen aan uw keuken. De toaster is volledig geautomatiseerd, dus of u wilt de lift te gebruiken en Look functie of voeg de tijd om een ​​roosteren cyclus met de A Bit More functie, hoeft u alleen maar op een knop drukt. Hoewel de Breville Smart Broodrooster is ontworpen met vele indrukwekkende functies en controles, is zijn primaire doel niet verwaarloosd – het roosteren van brood. Of u nu wilt toast dikke bagels, vreemd gevormde geboorde brood stukken of effen wit, de Smart Toaster consequent biedt zelfs roosteren. Vanwege de geautomatiseerde roosteren functie, de Lift en Look-functie, de A Bit More-functie en zijn moderne gegoten aluminium design, de Breville Smart Toaster is our top tien Silver Award winnaar.

Breville noemt dit broodrooster een slimme broodrooster vanwege de automatische en gemotoriseerde functies. Er zijn geen hendels naar beneden te drukken. U plaatst gewoon wat brood u wenst te proosten in een sleuf en druk op de knop toast. De gemotoriseerde kooi verlaagt het brood naar beneden om de warmte element voor het roosteren cyclus en verhoogt het terug wanneer het klaar is. De Breville Smart Toaster komt in zowel een twee- en vier-slice versie. Elk van de broodrooster slots heeft een zelf-centrerende functie. Dit is geweldig, want het automatisch uw brood in de optimale roosteren positie plaatsen zonder dat u naar beneden te bereiken in het apparaat. De LED-display geeft een voortgangsbalk, zodat u weet hoe lang je toast heeft in zijn cyclus.

De Lift en Look-functie en de A Bit More functie zijn allebei erg handig op deze broodrooster. De Lift en Look functie kunt u controleren op het bruin mid-cycle. Je drukt gewoon op een knop en het brood verschijnt automatisch, blijft voor een paar seconden en verlaagt terug naar beneden. Deze functie werkt hand in hand met de A Bit More functie. De A Bit More knop kunt u een extra 30 seconden om de toasttijd toe te voegen zonder dat de belangrijkste shading wijzerplaat. Met behulp van deze functies helpt maken het bedienen van uw roosteren. U kunt de perfecte toast op een brood te krijgen zonder te boren een schaduw dial een millimeter naar links of naar rechts of proberen naar beneden te turen in een broodrooster en handmatig stoppen op het perfecte moment.

Deze broodrooster heeft slechts vijf algemene schaduw instellingen, dat is minder dan andere broodroosters. Echter, de LED-licht wijzerplaat geeft u meer controle over de schaduw instellingen tussen de vijf standaardinstellingen in vergelijking met broodroosters dat een eenvoudige knop te gebruiken. Dit is de reden waarom Breville beweert eigenlijk 12 beschikbare opties bruinen. U zult genieten van dit precisie schaduw functie, als verschillende dichte brood langer bruin duren dan wit brood met meer suiker. De variabele instellingen kunt u de perfecte gaarheid van de broden die u wilt toast halen.

Deze broodrooster heeft ook standaard functies. Het heeft een bagel instelling die alleen toast de gesneden kant van bagels. U plaatst gewoon de bagel met de gesneden kant naar het midden spoel en de broodrooster zal extra bruinen stroom te leveren aan die kant. De gesneden kant bruin naar uw wens en de hiel kant is niet al te moeilijk uit het proces. Als je je brood te bevriezen, vindt u de ontdooiing vindt instelling nuttig. De instelling stelt u in staat om te proosten op uw favoriete brood zonder eerst ontdooien het uit. De Smart Toaster bevat wel een warming-functie die uw brood reheats moet worden koud na het roosteren.

roosteren Functies

De vier-slice Smart Toaster modellen zijn voorzien van dubbele besturing met twee LED-shading wijzerplaten. Met meerdere controles, kunt u toast twee bagel plakjes en twee sneetjes brood op hetzelfde moment met verschillende instellingen.

Het selecteren van een keuken apparaat gaat verder dan functionaliteit. Het ontwerp en het uiterlijk van uw apparatuur te voorzien verfraaien accenten voor uw keuken. Terwijl de Breville broodrooster niet is gemaakt van roestvrij staal, de geborstelde gegoten aluminium geeft het een strakke en moderne uitstraling die past in elke keuken. Naast de esthetiek, de Breville ingenieurs hebben ervoor gezorgd dat deze broodrooster pakken met design functies. De sleuven zijn extra breed – ideaal als u genieten van het roosteren van bagels, ambachtelijke brood of gebak. Hoewel broodrooster heeft een metalen behuizing, heeft Koelblijvende technologie die zorgen voor de zijden koelen wanneer het broodrooster in gebruik. Dit is geweldig, want je hoeft geen zorgen te maken over het branden van jezelf tijdens het gebruik van de knoppen van de broodrooster’s. Je hoeft ook niet te vrezen uw kinderen te gebruiken en branden zich op de hete zijkanten.

De uitneembare kruimellade maakt het reinigen van de toaster eenvoudig. In plaats van de broodrooster om te draaien en schud het schoon, de kruimels vallen in de lade onder de roosteren element tijdens het gebruik. U verwijdert vervolgens de lade en leeg de kruimels. De verborgen koord is ook geweldig. U kunt het snoer spoel in de toaster voor eenvoudig opbergen, op of buiten de toonbank.

Bij 12 pond, dit toaster is aan de zwaardere kant. Dit kan een last zijn als je van plan bent om het te nemen aan en uit uw aanrecht. Toch is de gegoten aluminium en verberg-weg snoer toe te voegen aan zijn aangename moderne uitstraling, waardoor het een steunpilaar op een aanrecht.

Breville is voorzien van een garantie van een jaar met deze broodrooster. Er is ook e-mail ondersteuning voor eventuele vragen of problemen die kunnen optreden, en er is een gratis hulplijn als u liever aan iemand in persoon te praten. Er zijn digitale kopieën online voor alle handleidingen in de Smart Toaster serie. Breville heeft ook een levend handleiding op de website, die de gebruiker vragen en reacties bestaat uit de online help forums dat het bedrijf in een handleiding formaat Hiermee kunt u snel verwijzen naar veelgestelde vragen of advies niet opgenomen in een standaard handleiding heeft gezet.

De Breville Smart Toaster is geladen met moderne voorzieningen, en het slanke ontwerp zal elke aanrecht verbeteren. De Lift en Look-functie en de A Bit More functie u helpen om perfecte toast elke keer. De geautomatiseerde controls maken het roosteren van brood simpel – en leuk, ook. De combinatie van design features en controles maken dit een van de beste broodroosters we beoordeeld.

Ontwerp

Help en ondersteuning

Overzicht