toaster – Calphalon Broodrooster 2017 – Top Tens

De Calphalon elektrische broodrooster wordt geleverd in twee- en vier-slice-modellen. De vier-slice toaster is inclusief dual roosteren controles. Dit is goed als je koken voor mensen met verschillende smaken roosteren, want je toast tegelijkertijd kunt maken op twee andere tint instellingen. De Calphalon heeft negen schaduw instellingen. De schaduw wijzerplaat doet kunt u een stand tussen de negen vooraf ingestelde niveaus te selecteren. Dit zal u helpen om uw gewenste bruiningsgraad te vinden.

Overzicht

Het heeft de standaard roosteren functies opgenomen op de meeste elektrische broodroosters: een bagel functie, een ontdooifunctie en een cancel-knop. Het heeft ook een opwarmen functie, een premium functie gevonden in de beste broodroosters we beoordeeld. Als je niet naar je toast snel krijg en het wordt koud na het roosteren cyclus, zal het opwarmen cyclus op de broodrooster de toast het toestel verder te verwarmen zonder te kleuren.

De broodrooster omvat Koelblijvende kanten, zodat u de toaster kan gebruiken zonder angst voor het branden van uw handen, terwijl het aanraken van het roosteren controles. Wees ervan bewust, maar de koele keer ontwerp wordt alleen toegepast op de zijkanten van de broodrooster. De top heeft warm worden tijdens het roosteren cyclus. De Calphalon heeft wel high-lift slots om te helpen met dit probleem. De high-lift slots til de toast uit de sleuven, zodat je niet hoeft te komen van binnen tot kleinere stukjes brood te halen, als een Engels muffin.

De donkere plastic kanten van de Calphalon te doen zodat het lijkt alsof goedkopere elektrische broodroosters. Deze broodrooster zou niet verdienen een vaste plaats uw aanrecht als u op zoek bent naar het streng naar een ontwerp esthetisch oogpunt. Deze broodrooster heeft wel een schuilplaats snoer en uitneembare kruimel trays, die zowel functies die we willen zien op broodroosters van deze kwaliteit zijn. De kruimellade helpt u bij het opruimen snel, en de schuilplaats snoer kunt u het op te slaan zonder dat de ontrafeld koord toegang tot enige toevoeging kamer. De broodrooster weegt ook slechts 6 pond, die lichter dan vergelijkbare broodroosters. Dat maakt het makkelijker voor u om het te verplaatsen in de keuken.

De Calphalon broodrooster omvat fabrieksgarantie van een jaar. Dit is een standaard garantie voor een keukenapparaat. Het is een beperkte garantie dat enige product gebreken dekt en niet slijtage. Calphalon is voorzien van een FAQ sectie, een e-mail formulier in en een support telefoonnummer op haar website. Als je vragen hebt over uw broodrooster, Calphalon biedt de middelen om ze te beantwoorden.

De Calphalon is een goed gebouwde toaster die Koelblijvende zijkanten en een opwarmen functie omvat. Het heeft niet veel aangename esthetische design kenmerken, dus het zal waarschijnlijk niet een vaste plek te verdienen op uw aanrecht. Echter, de verwijderbare kruimellade en schuilplaats koord toe te voegen gemak en gemak.