toaster – Hamilton Beach Digital, 2017

De Hamilton Beach Digital broodrooster heeft een digitaal display, een functie die normaal over de beste broodroosters. De digitale display maakt het gemakkelijk om de opties die u gebruikt voor uw toast zien. Echter, de digitale schaduw instellingen niet kunt u de toast schaduw aan te passen. Er is geen manier om het instellen van de toaster tot een niveau dat valt tussen elk van de negen voorgeprogrammeerde schaduw instellingen. U zou hebben om het roosteren cyclus te stoppen met de annuleren knop als u een stukje toast wilde op elk een half niveau-instelling.

Overzicht

De Hamilton Beach Digital broodrooster is beschikbaar in zowel twee- en vier-slice-modellen. De vier-slice toaster is uitgerust met dubbele besturing, perfect als je wilt om te proosten op twee verschillende soorten brood tegelijk op verschillende instellingen. Beide modellen hebben een brede sleuven zodat u makkelijk toast bagels of groter ambachtelijk bereid brood.

Deze broodrooster is ontdooien, bagel en annuleren roosteren functies, die allemaal standaard met andere broodroosters, ook. Het annuleren functie kunt u het roosteren functie halverwege de cyclus te stoppen. Dit helpt u om ervoor te zorgen dat uw toast niet overdreven wordt. De bagel functie toast alleen de gesneden kant van de bagel, het verlaten van de navel tender. De ontdooifunctie ontdooit eerst het brood en toast naar uw gewenste schaduw toen. Hiermee kunt u brood en gebak te bevriezen, het verhogen van hun houdbaarheid, en nog steeds toast ze snel zonder te wachten voor hen om te ontdooien.

De roestvrij stalen ontwerp en gebogen lijnen van deze broodrooster zijn ideaal voor moderne keukens. Een probleem met de Hamilton Beach Digital is het gebrek aan koele keer kanten. Dit betekent dat de zijkanten van de broodrooster werken heet wordt, zodat het lastig om de broodrooster programmeren en halen het brood na roostercyclus, omdat het risico zelf branden. Het heeft een schuilplaats snoer en uitneembare kruimellade om u te helpen bij het schoonmaken en op te slaan.

De Hamilton Beach Digital heeft een een-jaar beperkte garantie. Dit is een standaard garantie van kleine huishoudelijke apparaten. Er zijn digitale kopieën van alle broodrooster gebruikershandleidingen op de Hamilton Beach website. Dit is handig, vooral als je de papieren versie die wordt geleverd met de broodrooster te verliezen. Hamilton Beach biedt ook een gratis support lijn en e-mail formulier om antwoorden op al uw vragen over de broodrooster te bieden.

De Hamilton Beach Digital biedt standaard broodrooster functies, samen met een paar extra’s over het algemeen vinden op de high-end vier-slice broodroosters. Toch is het gebrek aan koele keer zijden is teleurstellend, en het feit dat u de bruiningsgraad niet kunt aanpassen belemmert je vermogen om precies browned toast met deze broodrooster.