toaster ovens – DeLonghi 2017

U kunt de DeLonghi Digital Convection Toaster DO1289 gebruiken om te bakken, braden, ontdooien en zelfs uitdrogen eten. capaciteiten Deze oven is, evenals zijn hoge capaciteit en gebruiksgemak, verdienen our Top Tien Bronze Award.

prestatie

Dit roestvrijstalen broodrooster effectief koks voedsel met minimale energie. Het apparaat verbruikt slechts 1400 watt wanneer in gebruik, dat is laag in vergelijking met sommige van de andere modellen in onze lineup.

Bij gebruik van de bakken, braden en ontdooi cycli, kunt u de temperatuur van de broodrooster oven tussen 180 en 450 graden Fahrenheit te wijzigen. Toen we voorverwarmd de broodrooster, het duurde iets meer dan drie minuten om de temperatuur te bereiken. Deze broodrooster oven continu de snelste voorverwarmen malen gedurende onze testproces aangeboden. Ook gekookt voedsel gelijkmatig en grondig.

Dit kleine toaster oven weegt slechts 14,7 pond, waardoor het compact en gemakkelijk te verplaatsen. Ondanks zijn lichte gewicht, de broodrooster oven kan tot zes sneetjes brood op een rek. Dit is een two-tier model, zodat u de twee roosters kunt gebruiken om verschillende soorten voedsel te koken. De broodrooster oven heeft de optie om ofwel een convectie ventilator of een conventioneel verwarmingselement te gebruiken om eten te koken.

Dit roestvrijstalen broodrooster heeft een strak en gebruiksvriendelijk ontwerp. De basis van het toestel fungeert als handvatten om te helpen bij het verplaatsen van de broodrooster. Het heeft een digitale display en een aantal wijzerplaten die temperatuur, tijd en koken functies te bedienen.

Deze compacte broodrooster beschikt over oven automatisch uitschakelen, wat betekent dat het apparaat automatisch uit te schakelen na het voltooien van de kookcyclus. Deze functie helpt de broodrooster veiliger door te voorkomen dat u per ongeluk het verlaten van het op of overkoken je eten. Helaas is dit toaster oven beschikt niet over een automatische rack uitstoter, dus je moet de rekken handmatig uittrekken.

Ontwerp

Hoewel het mist een aantal veiligheidsvoorzieningen, dit toaster gehouden oven koele temperaturen aan de buitenzijde van het apparaat tijdens gebruik op 350 graden Fahrenheit. We maten verschillende gebieden aan de buitenkant van de eenheid die gemeten bij 100 graden, en de handgreep bereikte slechts 84 graden Fahrenheit. Terwijl de meeste van de eenheid bleef koel, de achterkant van de oven bereikt meer dan 300 graden Fahrenheit, dus wil je de ruimte achter het apparaat, zodat het niets te verbranden. DeLonghi garandeert dat dit product gedurende een jaar na de aankoopdatum, dat is een standaard garantie voor toaster ovens.

Deze zes-slice toaster oven heeft een aantal functies die de bruikbaarheid te verbeteren. Met een 2-uur timer en automatische uitschakeling, kunt u voedsel dat meer nodig koken tijden te maken. Het beschikt ook over instelbare rekken, zodat u uw racks kunt plaatsen ofwel verder van of dichter bij de verwarmingselementen. Helaas heeft het broodrooster niet een anti-aanbak interieur bieden; Het is echter nog steeds gemakkelijk te reinigen met water en zeep.

Deze broodrooster oven heeft verschillende mogelijkheden. U kunt de acht bereidingsfuncties, en acht voorgeprogrammeerde instellingen pizza. Het heeft ook een slimme kerel functie die je helpt om cookies te maken zonder ze te verbranden. De oven wordt geleverd met verschillende accessoires. Het heeft een pan bakken, pizza pan, roosteren rek en dehydrator kit.

De DeLonghi Digital Convection Toaster DO1289 heeft verschillende functies en functies om u te helpen uw eten te koken. Het komt met een dehydrator kit, die geen van de andere ovens op onze vergelijking hebben, evenals accessoires om je te helpen koken. Kortom, het is een veelzijdige broodrooster die u kunt gebruiken om een ​​verscheidenheid van verschillend voedsel op hetzelfde moment.

Veiligheid

gemakken

Overzicht