tower fan – Dyson AM07 2017

Liggend op je bed, omringd door warme, stilstaande lucht is een verschrikkelijke manier om je nachten door te brengen. Toren fans zijn een goede manier om de luchtstroom te verhogen en het comfort van uw slaapkamer te verbeteren. Our Top Tien Gold Award winnaar, de Dyson AM07, combineert een verbeterde luchtstroom met de veiligheid van Bladeless fan technologie om u koel en comfortabel.

Kenmerken

Met behulp van een ventilator moet een eenvoudige, duidelijke ervaring. De gemiddelde toren ventilator is voorzien van een beperkt aantal van de snelheid instellingen zoals hoog, midden en laag. Deze ventilator Dyson heeft een andere functie, vergelijkbaar met een dimmer switch waarmee je de snelheid van de luchtstroom aan te passen met de draai van een knop. Hierdoor kunt u de perfecte ventilatorsnelheid te vinden voor elke kamer waar u de ventilator te gebruiken.

De toren ventilator is voorzien van een afstandsbediening met een handige magnetische opslag functie. Hiermee kunt u de afstandsbediening te plaatsen op de top van de ventilator en het zal grip op met een magneet, die u helpen bijhouden van uw fan afstandsbediening – een handige functie sinds afstandsbedieningen in het algemeen de neiging om te verdwijnen. Om de afstandsbediening te gebruiken, maar een duidelijke lijn van het zicht moet je de basis van de ventilator om de afstandsbediening naar de signalen te herkennen. U kunt ook een timer voor het automatisch uitschakelen van de ventilator op 15, 30 of 45 minuten, of voor langere duur, in stappen van elk uur tot negen uur. De timer-functie is een geweldige manier om energie te besparen, en het is leuk om niet om wakker te worden en zet de ventilator ‘s nachts wanneer de temperatuur eindelijk daalt.

Een van de beste eigenschappen van deze ventilator is dat er geen gevaar voor iemand steekt een vinger in de ventilator en gewond. In het geval van de AM07, is het eigenlijk leuk om je arm uit te breiden door het midden van de lus zonder bladen en voel de lucht glijden over je arm. Het maakt niet uit of je het gebruiken als een vloer fan of een staande ventilator zat op een stevige ondergrond – je bent volkomen veilig tegen gevaarlijke messen. Dit is een bijzonder leuke functie als je nieuwsgierig huisdieren of kinderen rond het huis.

Veiligheid is niet het enige voordeel van een Bladeless torenventilator. Losschroeven van een grill op een vuile ventilator en stofzuigen of vegen de messen is een vervelende en vuile werk. Met de Dyson AM07, een snelle swipe langs het blootgestelde oppervlak met een doek of een stofdoek is alles wat je nodig hebt.

Deze toren ventilator is Energy Star, die draait op 10 procent minder stroom dan het oude model. Dyson biedt een garantie van twee jaar met zijn Air Multiplier toren ventilatoren, die onderdelen en arbeid omvat. Deze garantie is langer dan de gemiddelde die de meeste fabrikanten, die typisch één jaar.

Ontwerp

De Dyson AM07 ziet er heel anders dan de meeste tower fans. Meest opvallend is het ontbreken van messen of een grill; je kunt zien door het centrum. Deze afwijking van de traditionele, bladen fans brengt de vraag, hoe werkt het? Het neemt lucht in door de basiseenheid en duwt de lucht met een rustige, maar toch krachtige, Air Multiplier ventilator. De ventilator blaast en door de lus, waardoor de lucht in een zeer comfortabele luchtstroom.

U zult merken echter op dat de luchtstroom geproduceerd uit een Dyson AM toren fan voelt anders dan de traditionele fans. Dyson beschrijft dit verschil als een gebrek aan het schudden je normaal voelt vanuit de lucht wordt gehakt en naar voren geschoven met brede bladen. Zonder dit schudden, de stroom is glad en constant, waardoor een rustiger werking van de luchtstroom.

Deze toren ventilator, terwijl het niet helemaal stil, loopt tot 60 procent stiller dan andere Dyson AM toren fans met een maximum decibel rating van 64 dBA op hoog. De machine kan doorgroeien naar 1271 CFM (cubic feet lucht per minuut) op maximale snelheid. Dit is meer dan het dubbele van de gemiddelde CFM van de meeste tower fans.

Terwijl de AM07 oscilleert links en rechts in een hoek van 90 graden, is het niet de mogelijkheid te kantelen. Dit beperkt waar u de luchtstroom kan richten. Om de machine te kantelen, zou je een object te plaatsen onder de basis, waardoor het apparaat instabiel. Gelukkig is deze ventilator is eenvoudig te verplaatsen, omdat het weegt een lichte 6,3 pond, en de lange 6,5-foot snoer kunt u de ventilator in de buurt van waar u koele lucht nodig plaatsen.

Als u problemen met uw Dyson toren fan, dan kunt u contact opnemen met de afdeling klantenservice via telefoon of e-mail. Er is geen mogelijkheid om contact op met ondersteuning via live chat. een handleiding wordt meegeleverd met de ventilator, en u kunt een digitale kopie downloaden van de Dyson support site als je toevallig om het te verliezen.

De Dyson Air Multipliers zijn geweldig toren fans met een innovatief design. De Dyson AM07 is een van de beste kamer fans beschikbaar, zelfs als het prijskaartje is hoger dan de meeste. De eenvoudige, modern profiel ziet er geweldig uit in elke kamer, en de bladeless ontwerp helpt bewegen de lucht om effectief terwijl ze veilig en gemakkelijk te onderhouden. De kwaliteit en de efficiëntie van deze toren ventilator is moeilijk te verslaan.

Help en ondersteuning

Overzicht