trapliften – Acorn Superglide 120 2017

De Acorn Superglide 120 is een batterij-aangedreven rechte traplift. Het is verkrijgbaar in drie configuraties: zit / sta, baars en outdoor-modellen.

Net als de meeste trapliften, de standaard configuratie van de Acorn 120 wordt geleverd met een zetel, terwijl de baars model niet. De outdoor-model lijkt op het standaard model, met uitzondering van de weerbestendige constructie maakt het bruikbaar buiten het huis. De slimline inklapbare ontwerp van de Acorn Superglide 120 vermindert de bulk wanneer de wagen niet in gebruik is. Hoewel het een compact ontwerp is deze traplift is sterk genoeg om een ​​maximaal gewicht van 350 pond dragen.

De zitting, armen en voetsteun van de Acorn Superglide 120 zijn opgevuld en opvouwbaar. De stoel draait ook om het handig voor u om te zitten en stapt uit de wagen te maken. Er zijn ook directionele peddel schakelaars op de armleuning voor mensen met beperkte beweeglijkheid. Acorn uitgerust de Superglide met hetzelfde rack-and-pinion aandrijfsysteem dat de meeste roltrappen in dienst. Echter, dit traplift maakt gebruik van een uniek chassis rolsysteem en rail profiel.

Waar de meeste van zijn concurrenten in dienst hebben vier of zes chassis rollers en een doos-sectie rail, deze traplift heeft acht rollers en een dubbele-buis rail. Het resultaat is een gladder, stillere rit die de Superglide verdient de beschrijving als de Cadillac van roltrappen. Echter, de invoering van meer rollen en een nieuwe rail ontwerp maakt de Superglide duurder te installeren, onderhouden en repareren dan een gewone traplift.

Deze traplift is gebaseerd op een 24-volt oplaadbare batterij om zijn soepele en stille rit stroom te voorzien. Hoewel de binnenlandse elektriciteitsnet laadt de batterij in de traplift, doet de Superglide niet draaien op netstroom. Daarom kan het draaiende te houden, zelfs tijdens stroomuitval. Echter, de traplift heeft geen opladen strips langs de rails en kan alleen de batterij op te laden wanneer het voertuig geparkeerd, dus het kan een tijdje duren om de batterijen in de Superglide laden.

De Superglide wordt geleverd met alle standaard veiligheidsvoorzieningen in handicap trapliften. Het heeft een veiligheidsgordel om u beveiligde houden, en er zijn vijf veiligheidssensoren in zijn koets en voetensteun. Er is ook een belangrijke schakelaar op de Acorn Superglide 120. Deze schakelaar stelt de traplift wanneer deze niet in gebruik en voorkomt onbevoegde toegang. Nog een andere handige functie van de Superglide is zijn oproep en stuur functie.

The Acorn 120 glijdt soepel, heeft een compact ontwerp en voert Acorn’s levenslange garantie. Aan de andere kant, het duurt een tijdje om de batterij op te laden, zijn unieke aandrijving systeem vereist professionele installatie en reparatie kan kostbaar zijn.