trash compactors – Electrolux Icon 2017

De Electrolux Icon onderbouw afvalpers heeft een extra grote capaciteit en een innovatief isolatiesysteem. Het interieur mand schuift helemaal uit voor een gemakkelijke toegang en reiniging. De huisvuilopbouw heeft een 3000-pond verdichting kracht die de hele bak in ongeveer 45 seconden comprimeert. Het heeft ook een vertraagde start, automatische deodorizing-systeem en een poort die open zwaait.

De afvalpers kan maximaal 1,55 kubieke voeten van de capaciteit en tot zes 13-liter vuilniszakken, wat betekent dat zes keer minder vaak naar uw stoep prullenbak. Wanneer het tijd is om de zak te verwijderen, is de voorkant van de scharnierende compactor. De poort valt voorover, zodat u naar de prullenbak te verwijderen zonder zware verticale tillen.

Wanneer de zak vol is, verdichting begint met het draaien van een sleutel vergrendeling, een veiligheidsvoorziening die ervoor zorgt dat uw kinderen niet spelen met het en het toestel beschadigen door het breken van iets wat ze niet de bedoeling. Als de compactor wordt uitgevoerd als er iets vreemd is in de prullenbak, bent u in staat om de cyclus te stoppen door simpelweg de deur te openen.

Het bedieningspaneel heeft de keuze tussen “normaal” of “hold” mode. De normale modus compacts de zak en rendement. De hold-modus houdt de afvalpers naar beneden voor een langere periode, zorg ervoor dat het afval blijft volledig samengedrukt. Als u wilt, kunt u ook deze set met een vertraagde timer, zodat de prullenbak wordt gehouden in de vroege ochtenduren, wanneer de bus niet in gebruik is. Het bedieningspaneel heeft een klok als goed, hoewel het een extra 9-volt batterij aan het werk vereist.

De automatische deodorizing systeem Electrolux pictogram werkt met een kleine schijf die is opgeslagen in de voorkant van het apparaat. Biedt maximaal zes maanden continue en automatische geurbestrijding zonder onderhoud. Hoewel hoeven de schijven slechts tweemaal per jaar handig vervangen, lijkt bovendien wat kostbaar.

De Electrolux Icon onderbouw afvalpers is efficiënt, gemakkelijk te reinigen en heeft een zak-verwijdering systeem dat niet zwaar tillen vereist. De vertraagde hold betekent dat je het meeste uit elke lading te krijgen zonder te zitten en te wachten voor de compressie. En, terwijl de vervangende schijven zijn duur, het hebben van een deodorizing systeem hoef je alleen na te denken over twee keer per jaar betekent minder afval je zorgen te maken over.