trash compactors – Viking Vuilnisverdichter 2017

The Viking onderbouw afvalpers is een 1,55 kubieke voet apparaat met 3,000 pond van verdichting kracht. De hoogte van het apparaat kan worden ingesteld tussen 34 3/8 inch en 35 3/8 inch met zijn nivellering benen, en de breedte is 14 7/8 inch. Elke cyclus van de Viking duurt 35 seconden en de bak kan maximaal 30 pond van afval voordat je nodig hebt om de tas te vervangen. De verborgen, digitale display heeft een vertraagde start functie gevoed door een 9 volt batterij. Deze afvalpers heeft ook een kant opbergvak, een zijdeur grendel en een vervangbare geur schijf voor het ontgeuren van de machine.

De woning afvalpers heeft een unieke look zonder dat de functionaliteit. De bedieningselementen zijn verborgen achter een slanke standaard stalen voorkant, maar het panel heeft nog steeds een handige klok die een vertraagde start voor verdichting zal stellen. Dit betekent dat u het apparaat op te verdichten en te verlengen compressie, terwijl je slaapt. De Viking zal je een hoge mate van verdichting te geven zonder te hoeven wachten 30 minuten of meer om uw afval weg te gooien.

De 3/4 pk motor is sterk en rustig. Viking stelt een verdichting verhouding van 6-op-1 met dit apparaat, wat betekent dat zes keer meer afval per lading. Als u nodig hebt om een ​​snelle cyclus uit te voeren, duurt het niet lang duren. De ram zal dalen en terugkeren naar zijn uitgangspositie allemaal binnen 35 seconden. Wanneer het tijd is om de zak te vervangen, is er ook een opbergvak in de afvalpers voor extra zakken, een handige toevoeging.

Het deodoriserende systeem werkt met een geur-control disk, die je zou moeten duren ongeveer zes maanden voordat je nodig hebt om het te vervangen. De schijf is opgezet met een elektronisch regelsysteem die automatisch draait het om de 30 dagen. Dit betekent dat je niet handmatig te schakelen op een fan of zorgen over voortdurende controles op een filter. De schijf heeft vijf groene delen en een rood met vermelding van de vervaldatum, dus het is makkelijk om te zien wanneer het tijd is om een ​​nieuwe schijf te kopen.

Het verwijderen van het afval uit de Viking huisvuilopbouw is eenvoudig vanwege de kantelen gezicht. Wanneer de zak vol is, zal een secundaire klink laat de bovenzijde van de speler naar de grond, waardoor de zak gemakkelijk te grijpen en elimineren veel verticale tillen. Dit zal goed voor je rug en het gemakkelijker maken voor kleinere kinderen te helpen rond het huis. Voor hun veiligheid, kunt u de sleutel-knop te verwijderen op de controles, waardoor de machine onbruikbaar zonder.

uitgestelde start The Viking afvalpers en zeldzame geur schijf vervanging maken uw beschikking taken eenvoudig. Het uiterlijk van het apparaat is schoon, en de krachtige verdichting is een van de best beschikbare.