treinstellen – Bachmann Rail Chief 2017

De Bachmann Rail Chief trein set wordt geleverd met een EMD GP40 replica locomotief, een trechter, een gondel, doos auto en kombuis. De EMD GP40 is een locomotief die in massaproductie van 1965 tot 1971. Ook al zijn ze niet meer worden vervaardigd, zijn velen nog steeds in gebruik.

Overzicht

De set is een HO-maquette, die kleiner is dan zowel de G- en O-schaalmodellen, maar wordt beschouwd als de meest populaire trein grootte door modeltrein liefhebbers. De loc maakt geen lawaai of rook rookwolk als de beste treinstellen we beoordeeld, maar het heeft een werkende koplamp.

Dit model trein set wordt geleverd met 12 gebogen tracks, een recht spoor en één terminal stuk dat de bevoegdheden van de baan. In samengestelde toestand, de baan is 47 inch lang en 38 duim breed. De E-Z klik- spoor stukken passen goed, en je kunt ze binnen enkele minuten te monteren. Echter, je moet ervoor zorgen dat u niet de uiteinden aan elkaar te duwen te hard of anders de metalen rails worden ongelijk en je trein zal niet blijven op de sporen. De E-Z snap tracks zijn de eenvoudigste tracks te monteren ten opzichte van de rest van de modeltreinensets we beoordeeld.

Onderzochten we alle modeltreinen te kijken voor een opbouw of verf gebreken. In tegenstelling tot de andere Bachmann treinen we beoordeeld, geen van de wielen viel van de trein auto’s. De loc weergegeven enkele kleine verf chips op de voorzijde op de gele verfstrip, net onder het venster. Er was ook een kleine zwarte verf vlekken op het raam van de locomotief, dat we niet konden afvegen. Er waren ook enkele kleine verf chips onder westerse Fruit Express, waarin de zwarte verf door de gele zou komen. Met uitzondering van de kleine details, de locomotief zag er goed uit, maar niet voor de kwaliteit verf van onze beste model treinen.

Wat scheidt deze trein ingesteld van vele anderen is het aantal meegeleverde accessoires het gaat met. Dit Bachmann trein set wordt geleverd met 48 beeldjes, 36 telefoonpalen, 48 verkeersborden en een signaal brug. Deze accessoires toe te voegen aan het landschap van uw trein set, zodat u een miniatuur wereld te creëren en toe te voegen aan het plezier voor zowel volwassenen als kinderen.

De Bachmann Rail Chief train set heeft tracks die je later kunt uitbreiden eenvoudig te monteren. Het ontbreekt geluidseffecten en een operationele rook stack, maar dit compleet model trein set heeft meer accessoires dan vele anderen we beoordeeld. Het is een leuke trein set voor zowel kinderen als volwassenen.