treinstellen – Lionel 2-4-2 LionChief 2017

De Lionel 2-4-2 LionChief Scout Steam Set is een kunstwerk. De volledig metalen locomotief biedt bouwkwaliteit die zal duren voor de komende jaren. De kwaliteit verf en het geluid authenticiteit is goed genoeg om zelfs de meest detail-oriented model trein liefhebber behagen. Naast ongerepte detail, deze loc heeft ook een actief koplamp en rook-puffen functies om ronden de authenticiteit. Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom deze trein set verdient our top tien Silver Award.

trein Details

De Scout Steam set wordt geleverd met een gegoten metalen locomotief, tender, gondel, platte wagen en kombuis. Deze set is een O-schaalmodel, de tweede grootste type. De platte wagen wordt geleverd met een afneembare trailer, en alle auto’s hebben gegoten metalen banden om eenvoudig aan te sluiten op het spoor.

We namen een gedetailleerde kijk op elke trein auto voor verf vlekken, verf chips en alle andere kwesties. Op de trein die we gekocht, één van de geleiders die zich aan de achterkant van de locomotief heeft een opvallende blauwe verf vlekken op de achterkant van zijn hoofd. Ook de oranje streep die loopt van achter naar voren aan weerszijden van de trein een kleine zwarte vlek bij de cabine nummers. Het is zeer klein, maar we waren zeer zorgvuldig in onze trein detaillering.

De rest van de trein auto’s, inclusief de aanvullende gele auto die wordt getrokken door de platte wagen, kijk uitstekend. Alle van de verf is fijn gedetailleerd; zelfs de kleinste van de afdruk ziet er geweldig uit.

De locomotief is zo sterk als het is goed kijken. We hebben toegevoegd extra gewichten om de trein auto’s aan de toevoeging van andere treinwagons te simuleren. We maxed de test uitgevoerd bij 13 extra pond, en de Scout had geen probleem het trekken van de extra gewicht. Als je ooit het gevoel dat het uitbreiden van uw trein set, moet uw locomotief geen probleem vervoeren rond extra auto’s te hebben.

De locomotief is voorzien van een operationele koplamp. Het model trein set blaast ook rook en maakt puffende geluid als het de baan cirkelt. Op de bodem van de locomotief, zijn er twee schakelaars aan te zetten de rook en puffende. De schakelaars zijn niet aangegeven op de trein die we gekocht, dus je weet niet welke schakelaar is voor de rook of puffende, noch weet je welke kant is in- of uitgeschakeld.

trein Features

De aanbesteding wordt aangesloten op de locomotief via een speciale verbinding die de bevoegdheden van de spreker, dat is gelegen aan de onderkant van de offerte. Wanneer de offerte wordt aangesloten en de chuff schakelaar op te stellen, deze trein set maakt een handvol geluiden zoals puffende, fluitje, beker en een dirigent aankondiging.

De geluidskwaliteit van de luidspreker is een priemgetal. De bel geluid weergegeven door dit model trein klinkt authentiek. Het is een langzaam ring die een beetje galm dat klinkt net als een echte trein bel heeft. Het fluitsignaal klinkt net zo geweldig; het heeft een diepe, luchtige toon die een echte trein repliceert. Toen de trein in beweging is, de puffende van de motor is diep en krachtig, maar het is niet zo goed als het beste model trein in onze line-up klinken. Maar over het algemeen, deze trein biedt authentieke geluidskwaliteit.

Dit modelspoorder wordt geleverd met een klik- track die is 50 inch lang en 40 inch breed. De baan bestaat uit acht gebogen stukken, een recht stuk en één terminal stuk waar de voedingsbron verbindt. Dit LionChief treinstellen draaien op een vast bedrag van de macht, 18 volt. Andere treinstellen variëren in de hoeveelheid stroom naar het spoor; bijvoorbeeld, het draaien van de snelheid van een trein vergroot het vermogen naar de trein. In deze gevallen, eigenschappen, zoals de schoorsteen of de koplamp, niet zo goed wanneer de stroom wordt verminderd. Echter, aangezien het LionChief heeft een set hoeveelheid stroom die door het spoor te allen tijde, de koplamp, geluiden en schoorsteen werk net zo goed bij lage snelheden als ze zouden bij hoge snelheden.

Een van de bijzondere eigenschappen van Lionel LionChief treinstellen is dat je meerdere LionChief treinen kunnen werken op een enkel spoor. LionChief paren elk afstandsbediening om de locomotief, dus je kunt twee treinen op een enkel spoor te zetten en te werken afzonderlijk met twee afstandsbedieningen.

Lionel LionChief treinstellen komen niet met extra accessoires, zoals tekenen of beeldjes, net als veel andere treinstellen te doen. Extra bewegwijzering en beeldjes maken het zo kunt u decor voor uw model trein te maken. Het is teleurstellend dat Lionel niet meer met deze trein set bevat.

De afstandsbediening die wordt geleverd met de Scout niet werkt alleen de snelheid en richting van de trein, maar ook de bel, fluiten en aankondiging. De afstandsbediening duurt drie AAA-batterijen te bedienen, en batterijen zijn niet inbegrepen met uw aankoop. Een kleine schroef sluit het klepje van de batterijen, en het is een overlast voor de schroef eruit te komen om in te voegen of te vervangen batterijen. Dit lijkt het geval met LionChief afstandsbedieningen zijn.

Accessoires

Lionel vertegenwoordigers waren vriendelijk en behulpzaam toen ze beantwoordt de vragen vroegen we tijdens ons onderzoek. Ze zijn beschikbaar via de telefoon en e-mail. Er is ook een downloadbare handleiding op de website als u de ene het gaat met verliezen. De Scout Steam Set wordt gedekt door een garantie van een jaar.

De LionChief Scout Steam Set is een van de meest indrukwekkende model trein sets we beoordeeld. De locomotief heeft een stevig postuur, en al van de trein auto’s te bevorderen fijne details dat model liefhebbers gelukkig zal maken. Hoewel er een verf smudge op de geleider in het model dat we hebben ontvangen, zijn wij van mening dat de algehele kwaliteit is top-notch als het gaat deze trein set.

Help en ondersteuning

Overzicht