truck huren – U-Haul 2017

Terwijl de Top Tien Beoordelingen Bronze Award winnaar U-Haul is de bekendste van alle bedrijven die we beoordeeld, vallen ze kort van het zijn de beste truck verhuur bedrijf. Terwijl ze een uitgebreide grondgebied te bestrijken, bieden een uitstekende scala aan diensten en bieden alle bewegende benodigdheden die u nodig heeft, ze zijn een beetje duur en niet hetzelfde niveau van klantenservice als veel van hun concurrenten niet bieden.

Gebied

U-Haul behandelt een aantal verschillende gebieden, waaronder Canada en overal in de continentale VS Ze hebben ook meer dan 15.000 locaties, de meeste van elk bedrijf beoordeeld, zodat u een gemakkelijkere tijd hebben het vinden van een verhuur locatie voor hun bedrijf dan een van hun concurrenten .

Van alle truck verhuur bedrijven die we beoordeeld, U-Haul biedt de meest uitgebreide waaier van diensten, dat is het belangrijkste ding dat konden ze zo hoog scoren bij de concurrentie. Als het gaat om hulp bij het inpakken, uitpakken, laden, lossen, zelfs je huis schoonmaken of het besturen van uw woning, ze hebben wat je nodig hebt. Ze zijn in staat om deze services, omdat ze zijn een samenwerking aangegaan met bedrijven die al deze diensten voor uw gemak te bieden, zodat u kunt kiezen of u wilt alles zelf of helemaal niets te doen.

Daarnaast hebben ze de grootste selectie van bewegende voertuigen, zoals bestelauto’s, bestelwagens, aanhangwagens, auto-trailers en vijf verschillende maten verhuiswagens die 10-26 voet lang bereik. Dit is bijzonder opmerkelijk, omdat zij de enige truck huren we beoordeeld dat biedt trailer verhuur en ze bieden een breed scala van hen, waaronder overdekte lading trailers en onbedekt nut trailers in diverse maten.

Zij zijn het enige bedrijf beoordeeld dat hun eigen self-storage units en één van de slechts twee bedrijven biedt de opslag pod moves te bieden, hier aangeduid als “U-Box, We Haul ‘, waar in je de doos te pakken en ze leveren aan uw nieuwe woning.

Deze truck verhuur bedrijf biedt ook alle extra apparatuur die u nodig heeft om een ​​zet te voltooien, inclusief verpakking benodigdheden, dozen en matrassen / meubilair covers. In je truck, zullen ze altijd inclusief stropdas downs, een dolly en meubels pads, die u van harte welkom om te gebruiken voor een extra vergoeding zijn. Dit is een leuke functie, want veel mensen denk niet dat ze zullen deze items nodig totdat ze in het midden van een verhuizing, wanneer is het vaak te laat om te gaan hen.

diensten

Hoewel het bedrijf heeft een van de laagste basisprijzen we gekeken naar, slechts $ 19,99 voor een 10 voet vrachtwagen, ze maken dit door het hanteren van een van de duurste kosten per mijl, $ 0,99 per mijl. Verzekering is ook goedkoop via het bedrijf, want het kost ongeveer $ 15, maar nogmaals, moet u de totale kosten van de huur te overwegen nadat u het rijden heen en weer voordat je echt kunt beoordelen welke bewegende huren is de beste waarde.

Als het gaat om de lange afstand beweegt, U-Haul is verrassend duur in vergelijking met de andere vrachtwagen huren bedrijven die een manier huren uit te voeren. Sterker nog, het was meer dan het dubbele van de kostprijs van onze lage prijs leider, Elite, en rond $ 700 meer dan zowel Penske of Budget. Het bedrijf heeft $ 2442 tarief voor een 3000 mijl reis van La Mesa, CA naar Hinsdale, MA inbegrepen 10 dagen de tijd met de truck en onbeperkt drivers, maar geen aantal gratis extra drivers kon maken voor die enorme stijging van de kosten.

Dit is een gebied waar deze truck verhuur bedrijf lager dan dat van veel van hun concurrenten, terwijl ze bieden hulp bij pech en garanderen dat uw apparatuur zal er zijn als je komt om het te halen, heeft de onderneming een bodemloze record voor zowel de veiligheid en klantenondersteuning in het algemeen. Hoewel we niet de bedrijven voor hun veiligheid niet te beoordelen, omdat het moeilijk zou zijn om records te vinden op de gevaren voor de meeste bedrijven te vergelijken, hebben talrijke veiligheidsproblemen U-Haul’s onderworpen aan de nationale berichtgeving geweest in de afgelopen jaren. Een Los Angeles Times stuk ontdekt schokkende gegevens over het bedrijf trailer huren, waaronder het feit dat de meeste van hun kleine en middelgrote trailers hebben geen remmen, dat is tegen de wet in 14 staten.

Bovendien, de Times ontdekte dat hun verouderende vloot of trucks en trailers ook een aantal voertuigen die in slechte staat waren en werden niet goed onderhouden tussen elke reis. In veel gevallen, had een aantal voertuigen van meer dan een jaar voorbij zonder de juiste onderhoud, met inbegrip van het geven van de voertuigen nieuwe remmen en banden. Veel van de vrachtauto’s blijven op de weg nadat ze meer dan 200.000 mijl hebben pijnigde. Hoewel ze voortdurend nieuwe vrachtwagens kopen en verkopen oudere modellen, het bedrijf heeft geen beleid met betrekking tot wanneer een voertuig moet worden teruggetrokken uit de vloot, zodat uw reservering is een kwestie van geluk tot op zekere hoogte. Ter vergelijking, de oudste vrachtwagens Penske’s zijn niet meer dan 3 ½ jaar oud en de gemiddelde leeftijd van de vloot van de begroting van 2 ½ jaar.

Afgezien van het bedrijf de slechte veiligheid record, heeft hun waarborg gebleken vruchteloos naar het punt waar een class action suit eigenlijk tegen het bedrijf werd ingediend voor het herhaaldelijk breken van hun eigen reserveringen die gegarandeerd te zijn. Die zaak leidde tot een uitspraak dat U-Haul bevolen om haar klanten te voorzien van $ 50 als de reserveringen waren gebroken op een manier, maar volgens sommige consumenten, zelfs het krijgen van deze vergoeding kan moeilijk zijn.

Voor een vrachtwagen verhuur bedrijf van deze omvang, lijkt het vreemd dat hun website bevat geen bewegende tips, of zelfs veiligheidsaanbevelingen, die een leven of dood materie kan zijn als het gaat om de juiste laden van een aanhangwagen. Zij hebben ook niet bieden pick-up service, maar hun andere kwesties van de klantendienst gegeven, lijkt dit een nulpunt te zijn.

extra uitrusting

Omdat U-Haul is de enige die trailer verhuur bieden en één van de slechts twee truck verhuur bedrijven tot opslag pod bewegende bieden, zou je weinig andere keus dan om te gaan met U-Haul hebben. Als je wel de optie wel, wilt u misschien een van hun concurrenten die een lagere prijs en een hogere klantenservice record heeft te overwegen.

Prijs

Klantenservice

Overzicht