tv – Casio SY-30

De Casio SY-30 is de ultieme draagbaarheid. Met een 2,7 inch kleuren LCD-scherm incased in een duurzame hard-dop lichaam, kan deze TV bestand tegen een groot deel van de beweging, en toch is nog steeds klein genoeg om gemakkelijk te passen in het dashboardkastje-box van een voertuig. De tuning en aanpassing knoppen zijn gunstig gelegen, en beschut voor de bescherming tegen beschadiging. Deze harde-dop lichaam maakt ook deze draagbare TV bestand tegen water en schokken. De Casio SY-30 2.7 kan worden bediend met behulp van batterijen of een A / C voedingsbron voor extra gemak.

Ondanks zijn grootte, de Casio SY-30 biedt een helder, levendig beeld. Het LCD-scherm onderscheidt het van andere draagbare tv’s waarvan de schermen zijn gebaseerd op de buisconstructie.

Experts houden van de Casio SY-30 voor zijn grootte, duurzaamheid, en de algehele beeldkwaliteit. Zeer weinig opgeofferd aan dit zowel betaalbaar en functioneel te maken. Gebruikers zoals de Casio SY-30 voor zijn beeld en geluid. Ondanks zijn kleinere, compacte formaat, de Casio SY-30 is op gelijke voet met grotere draagbare tv’s voor de beeld- en geluidskwaliteit.

Op slechts $ 59 de Casio SY-30 is een harde koopje om te laten liggen, en is klein genoeg en duurzaam genoeg om overal mee naartoe.