tv wandsteunen – Mount-It MI-318B, 2017

The Mount-It MI-318B is een robuust TV muurbeugel die in staat is met een TV die een hoogte van 32 tot 60 inch en weegt tot 175 pond. Je zou al dat staal denken en montagemateriaal zou de TV steken merkbaar van de muur, maar de berg bevat in feite alle componenten vrij goed. De meest de TV moet uitstrekken vanaf de wand als in een vaste positie is slechts 1,5 inch. Als u gebruik maken van de kantelbare functie, die gaat tot 12 graden te nemen, kan het profiel te vergroten.

Overzicht

Op de achterkant van uw flatscreen-tv, krijg je een gatenpatroon compliant met VESA vinden. De MI-318B is een VESA maximaal 700 x 400. Als uw TV een grotere VESA patroon, zal deze mount niet werken.

Wanneer u de Mount-It MI-318B te openen en neem alle onderdelen, zult u een ton van montagemateriaal merken. Terwijl u zal waarschijnlijk niet gebruik maken van alles, het is er om ervoor te zorgen dat u de juiste hardware voor uw situatie. In het pakket, zie je hardware die de wandplaat kan hechten aan houten of metalen studs, baksteen of beton. Een waterpas is ingebouwd in de berg langs de bovenste balk, maar gewoon om zeker te zijn, raden we het hebben van een grotere, meer betrouwbare niveau bij de hand.

Het aanpassen van uw gemonteerde TV is een eitje. Een ingebouwde horizontale afstelling functie kunt u de TV te ontgrendelen, schuift u deze zijdelings in de gewenste positie en sluit deze weer op zijn plaats. Wij willen deze functie omdat het kunt u de TV aan de specificaties van uw kamer, niet andersom passen.

The Mount-It website is makkelijk te navigeren en heeft alle informatie die je nodig zou kunnen hebben. Wanneer u een product van onderzoek, het is leuk om al het voor u vastgestelde relevante gegevens, en Mount-It biedt het allemaal binnen handbereik. Het beste van alles, Mount-It biedt vijf jaar garantie op al zijn tv-wandsteunen, het garanderen van de kwaliteit.

Mount-Het heeft een goed product in de MI-318B TV muurbeugel. Of u nu een tv-montage in een kantoor, motel, slaapkamer of home theater, Mount-It biedt alle van de benodigde componenten om dit te doen en voegt een paar extra’s langs de weg. Wij waarderen de grendel die u kunt hangslot als de TV wordt opgehangen in een openbare plaats of gewoon vastgezet in de gewenste kijkpositie. Een andere handige functie is de horizontale en tilt aanpassing die u toelaat om uw entertainment setup echt personaliseren.