twitter client – Seesmic

Seesmic is een van de meest krachtige Twitter-clients beschikbaar zijn op de sociale media markt van vandaag. Seesmic is het ideale Twitter-client om uw professionele online merk te beheren. Moeiteloos bijhouden van uw merk noemt, retweets en directe berichten. Seesmic is ook perfect voor het verzamelen van informatie over je favoriete beroemdheden, modebladen of musea en het benutten van de socialites in ieder van ons. Vanwege zijn gebruiksgemak, fantastische functies, mobiele mogelijkheden en hulp en ondersteuning opties, Seesmic is de ontvanger van de Top Tien Beoordelingen Gold Award.

Makkelijk te gebruiken

Seesmic’s Twitter-client mogelijkheden zijn onderverdeeld in drie secties: web, mobiele en desktop. Samen bieden zij u toegang en updates 24 uur per dag. Het downloaden van deze desktop Twitter-client en mobiele telefoon is uiterst eenvoudig. Bij het maken van een Seesmic online account, wordt u eerst gevraagd aan te melden op uw Twitter-account. Van Twitter, wordt u terug naar de Twitter-client waar al je Twitter-groepen volgelingen en followees zijn geüpload gericht. Vanaf hier kun je Facebook, Google Buzz, LinkedIn, etc. Een, twee, drie te voegen, voila! Al uw sociale netwerksites accounts zijn in een, gunstige locatie.

Bij het gebruik van web Seesmic’s applicatie, het gemak van toegang tot koppelingen is afhankelijk van de browser die u gebruikt. Bijvoorbeeld, als Firefox is uw browser naar keuze, links niet openen in een apart tabblad, maar zal in plaats daarvan richt je weg van de belangrijkste Seesmic pagina. Als u Google Chrome, worden koppelingen geopend in een apart tabblad, en in Internet Explorer zullen ze een nieuw venster openen.

Bij het downloaden van Seesmic Desktop, moet u eerst downloaden van de Silverlight-applicatie, die een meer interactieve ervaring voor het web, desktop en mobiele toepassingen mogelijk maakt.

U kan worden na honderden bedrijven of individuele mensen alleen op de hoogte te houden. Waarschijnlijk, maar er zijn slechts een paar die je religieus volgen (we vooral zoals National Geographic, Harper’s Bazaar en Tom Hanks). Te scheiden van uw goed vond en geliefde van het gespuis, gewoon selecteren en deze als een “favoriet.” Een nieuw paneel in de Twitter-client zal worden gemaakt voor alleen uw favorieten.

We raden u aan lijsten aan de groepen die u volgt georganiseerd te houden, waardoor informatie die gemakkelijker te vinden. Voor die we volgen, creëerden we tabs label ‘Entertainment’, ‘The Arts, “Fashion” en “Nieuws.” Nu, wanneer we in de stemming om tweets te lezen van Conan O’Brian of The New York Times, selecteren we onze entertainment en nieuws lijsten, die worden gegenereerd in panelen op de hoofdpagina. Elke lijsten die u maakt of volgelingen u toevoegt vanuit de Twitter-client wordt automatisch weergegeven op uw originele social media sites.

Kenmerken

Het algemene gevoel van de Twitter-client user interface, met inbegrip van de lijsten en onderscheidende panelen, is prachtig. Gebruikers hebben ook de toegevoegde bonus van een achtergrondafbeelding toe te voegen uit de Seesmic bibliotheek, of de achtergrondkleur te veranderen.

Niet alleen kunt u uw Twitter, Facebook, LinkedIn bekijken en verschillende RSS-feeds van binnen de Twitter-client, kunt u ook retweet, een rechtstreeks bericht sturen, reageren op berichten van vrienden, “zoals” en nog veel meer. Seesmic is echt een one-stop shop voor alles wat sociale, en dit, we houden.

De Seesmic Directory is volledig briljant en is veruit onze favoriete eigenschap van deze Twitter-client. In het telefoonboek, kunt u de volgende onderwerpen

Zoals u kunt zien, is er een uitstekende verscheidenheid van mensen, liefdadigheid, gebeurtenissen, politici, enz., Om te volgen. Het is zo makkelijk om contact te houden en doe mee.

Foto’s en links worden vaak opgenomen in tweets. Deze Twitter-client laat haar gebruikers om foto’s binnen de post zelf te bekijken. Gehele Facebook albums kunnen worden bekeken zonder ooit het verlaten van de belangrijkste Seesmic dashboard. Als u gebruik maakt van Seesmic Web en willen een link verbonden om een ​​reactie te kiezen, bent u weg van de belangrijkste dashboard gericht aan de geselecteerde inhoud te bekijken. Dit is één van de weinige functies die we hadden een probleem met. Na het bekijken van de inhoud, wordt u verwezen naar de belangrijkste Twitter-client pagina, die dan moet worden geladen. We zouden graag een optie om de koppeling met een ander raam open te hebben gezien.

Deze Twitter-client nooit ophoudt te verbazen, als nieuwe functies en opties worden voortdurend toegevoegd en verbeterd. Seesmic kregen onze toestemming te wijten aan zo veel fantastische functies, waaronder de mogelijkheid voor een extra plugins. Yfrog Afbeelding delen, TwitPic en YouTube zijn een paar van de foto plugins die Seesmic biedt, waardoor u meer image-sharing keuzes. Met behoud van de georganiseerde thema, worden deze plugins opnieuw gerangschikt per categorie. Zo makkelijk, zo geweldig.

mobiele mogelijkheden

Inname van deze Twitter-client naar een geheel nieuw niveau van schittering is Seesmic’s samenwerking met SocialWok, die is geïntegreerd in de applicatie. SocialWok is een krachtige add-on die het mogelijk maakt Google Documenten worden gedeeld binnen Seesmic. Werken vanuit huis of op reis? Krijg direct werk rapporten allemaal vanuit je desktop Twitter-client. Verbazingwekkend.

Waar ben jij? Wat ben je aan het doen? Met wie ben je? iemands status van het bijwerken is een zeer populaire functie met Twitter en Facebook. Deze Twitter-client heeft deze populaire functie aangenomen. Gelegen op de top van de pagina is het commentaar vak. Hier kunt u een bericht te schrijven en voeg een link of een foto, het verkorten van de URL van een link (om zo niet nemen te veel tekens) of te vertalen het bericht. Met de mogelijkheid om een ​​reactie te vertalen is verbazingwekkend. Typ uw bericht in het Engels (of een andere taal naar keuze) en selecteer het tabblad vertalen. Dit tabblad bevat 35 verschillende talen.

Help en ondersteuning

Een van onze favoriete functies is de pop-up venster dat wordt weergegeven in de rechter bovenhoek van uw computerscherm. Wanneer mensen die je volgt een nieuwe tweet, zal het venster verschijnen, waardoor u met een flits van informatie en een link naar het originele posten of artikel. Vanuit dit venster kunt u ook een rechtstreeks bericht sturen, retweet of vermelding.

Wil je de wereld aan je vingertoppen? Kijk niet verder dan de iPhone, Android, Blackberry en Windows Phone 7 in de palm van je hand. De Seesmic mobiele suite biedt Twitter beheer van gebruikers toegang tot hun favoriete sociale netwerken en instant nieuws en entertainment updates rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaat.

Seesmic biedt klanten deskundige hulp forums voor hun web, desktop en mobiele toepassingen. Voor elk van deze accounts, kunnen klanten hun feedback over hoe Seesmic kan verbeteren en suggesties voor functies die moeten worden toegevoegd in te voeren. Gebruikers worden uitgegeven 10 stemmen die voor ideeën en functies die zij geloven moet ook worden opgenomen in al lange repertoire van de Twitter-client kan worden uitgebracht. Degenen die de meeste stemmen ontvangen worden uiteindelijk geïntegreerd in het systeem. We houden van hoe Seesmic luistert naar haar gebruikers, het creëren van een systeem dat het beste past bij hun behoeften.

Deze Twitter-client biedt haar klanten met een e-ticket support systeem, een handleiding, tutorials, Twitter ondersteuning (@seesmic) en een blog presentatie van nieuwe Seesmic functies en hoe ze te gebruiken met succes.

Overzicht

Seesmic is de perfecte Twitter-client voor het maken, het bijhouden en het consolideren van uw persoonlijke of professionele sociale verbanden. Plan een werkvergadering of een voetbalwedstrijd, wil je moeder gelukkige verjaardag, volg je favoriete celebs, inhalen op nieuws, erachter te komen wat uw favoriete goede doel is aan, of kijk op de nieuwe wonderen National Geographic heeft ontdekt, alles vanaf je Twitter beheer tool. We waren zo onder de indruk van de Seesmic Directory, categorie lijsten, commentaar functies en gebruiksgemak. We hebben grondig genieten van deze Twitter-client en het sterk aanraden.