twitter client – Tweetie

Tweetie, een keer gewoon een iPhone app, is nu een gevierd desktop Twitter-client voor de Mac te worden en heeft een heraut in hoofdartikelen geweest in zowel “TIME” en “Wired” tijdschriften.

Makkelijk te gebruiken

De functie die we willen richten op de expert navigatie en user interface Tweetie heeft. U zult merken dat het zeer eenvoudig om te navigeren naar elke optie, zoals het directe berichten, zoeken, tijdlijn, enz. Als je wil graag een foto, video of een link te bekijken, worden deze functies geopend in een nieuwe pop-up venster of tabblad browser. We houden van de toegankelijkheid van deze vensters omdat zij functionaliteit zonder de puinhoop van weg zijn gericht van de belangrijkste tijdlijn en vervolgens te moeten herladen. Gestroomlijnde, elke functie en het scherm is gemakkelijk te lezen.

Elke functie binnen dit Twitter desktop client heeft een sneltoets, waardoor antwoorden, retweets, directe berichten en zoekopdrachten snel en gemakkelijk.

Voor degenen die het bezit van een Mac OS X 10.5, G4 of G5 Intel Mac, bent u in geluk, omdat deze Twitter-client is alleen beschikbaar op deze configuratie.

basisdienst Tweetie is een advertentie-ondersteunde versie (advertenties worden weergegeven in de tijdlijn) voor de Mac, maar u kunt upgraden naar een versie die is ad-free. Tijdens het testen van deze Twitter desktop client, gebruikten we de basis-advertentie-ondersteunde versie, maar we hadden nog nooit advertenties verschijnen in onze tijdlijn.

Met de ad-free of basisversie, Tweetie biedt dezelfde functies aan haar gebruikers

Kenmerken

Tweetie is een desktop-specifieke Twitter-client voor de Mac; als zodanig, is deze bijzondere versie geen mobiele mogelijkheden. Er is een mobiele app Tweetie versie beschikbaar om te downloaden, echter via iTunes (voor een kleine prijs). Deze app is compatibel met de iPhone, iPod Touch en iPad die met iOS 3.1 of hoger. Deze downloadbare app zou een uitstekende partner voor uw Twitter-client te zijn.

Zoals Tweetie is eigendom van Twitter, de hulp en ondersteuning functies zijn hetzelfde voor beide Twitter management tools. Naast alle opties Twitter echter Tweetie heeft een agenda specifiek voor deze toepassing. De Twitter-client blog wordt geschreven door de maker van Tweetie, Loren Brichter, en biedt informatie over nieuwe updates, tips voor het gebruik van Tweetie op de iPhone en andere commentaar.

Er zijn twee extra hulp en ondersteuning opties die door Twitter

Tweetie, hoewel beperkt tot slechts Mac-configuratie, is nog steeds een krachtige Twitter-client voor degenen die willen om contact te houden met de spannende wereld om hen heen.

mobiele mogelijkheden

Help en ondersteuning

Overzicht