typen software – Loper, 2017

Master Key is eenvoudig te typen software die u helpt te leren hoe om te typen en uit te breiden uw vaardigheden in de praktijk. De software is gericht op zowel thuis en in de klas te gebruiken. U kunt de klasse lijsten maken en hebben studenten verslag van hun vorderingen bij bepaalde klassen. Helaas is er slechts één soort les, en dit gebrek aan variatie kan vermoeiend worden naarmate je verder komt in de lessen.

Overzicht

Het programma heeft 408 typen lessen, die honderden meer dan de meeste toepassingen die we beoordeeld. Hoewel het niet veel spellen of het typen de praktijk plannen hebt, kun je een les om te zetten in een getimede één. Deze functie helpt u zich richten op het verbeteren van uw snelheid, evenals uw nauwkeurigheid, op elke les.

U kunt aangepaste lessen maken en importeren van nieuwe woordenlijsten met deze toepassing. Deze helpen u uw het typen oefenen op specifieke woorden of toetsen die je nodig hebt om te verbeteren. Voor degenen toetsen die je moeite hebben om correct te gebruiken, de software maakt gebruik van adaptief leren, zodat lessen worden gericht op toetsen die u misbruiken. Het heeft ook een virtueel toetsenbord dat aangeeft welke vingers te gebruiken waarop toetsen, evenals benadrukken juiste houding en handpositie.

We vonden dit programma was moeilijker te gebruiken dan de meeste andere typen software op onze line-up. In plaats van te kiezen uit een verscheidenheid aan lessen, warming-up oefeningen, tests en spelletjes, kunt u kiezen uit oefeningen en spelletjes. Terwijl het boren zijn effectief bij het typen van opleiding, is het gebrek aan variatie les niet helpen gemotiveerd te blijven.

Deze software is ontworpen voor gebruik in de klas. Docenten kunnen toegang krijgen tot de informatie voor elk van hun gebruikers. De samenvatting gebruiker displays wat drill studenten bezig zijn en welke zij het meest recent voltooide, woorden per minuut, nauwkeurigheid percentage, foutpercentage en hoe lang ze gewerkt aan de boor.

Als u uw eigen resultaten te zien, kunt u uw algemene voortgang of de resultaten voor een bepaalde oefening te volgen. Het tabblad Resultaten toont woorden per minuut, met een nauwkeurigheid percentage error rate en de vooruitgang diagrammen en grafieken. De uitgebreide voortgangsrapportages duidelijk weer uw het typen sterke en zwakke punten.

Master Key mist veel ondersteuningsmogelijkheden. Je kunt geen contact met de support team bedrijf via de telefoon. Het maakt ook niet aanbieden veelgestelde vragen of instructievideo’s. Als u in contact met de support team te krijgen, de website geeft een e-mail. Het heeft ook een handleiding dat geeft u stap-voor-stap instructies.

Master Key helpt je meer bedreven in te typen, in het bijzonder de verbetering van de nauwkeurigheid en de snelheid van je typt op. Hoewel het ontbreekt les variatie en ondersteuningsmogelijkheden, deze software effectief leert je om te typen met behulp van oefeningen en typen testen.