typen software – typen van Quick & Easy 2017

De toepasselijk genaamde Typing Quick & Easy is een eenvoudig en makkelijk te gebruiken applicatie te typen. Deze typen software richt zich uitsluitend op de basisprincipes van het klavier, met inbegrip van de juiste vinger-aan-key beweging en snelheid training. Gezien de basisopleiding module, Typen Quick & Easy is het meest geschikt voor u als u alleen wilt essentiële klavier concepten te leren of te scherpen uw bestaande typen vaardigheden.

Overzicht

Deze leer-to-type applicatie biedt een totaal van meer dan 100 typen lessen, oefeningen en spelletjes. Elke kamer is ontworpen om u specifieke toetsen te leren en voortdurend verhogen van uw typesnelheid. Om uw houtvoorraad beoordelen van het typen van vaardigheden, biedt de software getimede typen tests en een scala aan rapportage tools.

De software volgt uw ongecorrigeerde WPM tarief samen met een percentage score weerspiegelt uw algehele nauwkeurigheid. Het typen van Quick & Easy biedt ook een aangepaste wpm tarief. Dit betekent dat het aantal typen fouten u afgetrokken van bruto wpm een ​​snelheid benchmark die fouten rekening houdt vast. Dit helpt bereiden je voor professionele typen proeven die vaak uw score op dezelfde manier te beoordelen.

Deze leer-to-type software biedt ook vooruitgang grafieken, en u kunt uw nauwkeurigheid resultaten door de belangrijkste, vinger en hand te bekijken. Al deze rapportage tools kunt u uw algemene vooruitgang meten en lokaliseren van gebieden waar je kunt verbeteren.

Deze applicatie mist een aantal functies en functies te vinden in de beste typering software op de markt. Zo is het niet bieden dicteren praktijk houdingstraining of adaptive learning – een training module in veel typen toepassingen. Deze software is niet vereist dat je bepaalde niveaus te bereiken voordat je doorstromen naar nieuwe lessen als vele andere typen programma’s te doen. Je hebt ook geen warm-up oefeningen leren typen oefenen en krijg je vingers bewegen voorafgaand aan de lessen. Echter, deze typering test software aanbiedt eenvoudige typen games die je kunt gebruiken voor dat doel.

Het typen van Quick & Easy biedt gevarieerde lessen en het typen oefeningen voor beginnende typisten. Het kan ook helpen tussenliggende typisten die al een fundament van touch-typen vaardigheden. De trainingen en getimed testen in deze typering software zijn nuttige hulpmiddelen die je waardevolle praktijk kan geven en verbreden van uw typevaardigheid. Het leert effectief te typen van de warming-up fase van de rapportage podium. Het is een eenvoudig, effectief programma dat u zal helpen om te leren om snel te typen.