typen software – TypingMaster Pro 2017

Als u op zoek zijn naar basic, no-nonsense typen software, dat levert alle essentiële functies die u nodig hebt om je klavier vaardigheden, met inbegrip van een cumulatieve curriculum, getimede tests en de nauwkeurigheid opleiding te verbeteren. Hoewel de aanvraag niet veel verder dan dat te bieden, is het beschikken over een aantal functies, waaronder de unieke Satelliet-functie, dat het de moeite waard te maken. Satelliet maakt het de enige typen programma in onze line-up die je typevaardigheid buiten de applicatie kan volgen.

Overzicht

Deze typen software leert accurate blind typen door middel van progressieve, stap-voor-stap lessen. Je leert de huissleutels en hoe ze efficiënt te typen terwijl niet op zoek naar het toetsenbord, dat is wat blind typen is alles over. De software maakt gebruik van een virtueel toetsenbord om de juiste beweging van de vingers en getimed te typen tests om uw typesnelheid te evalueren te illustreren.

Het opvallende kenmerk van deze typen test software is wat roept de toepassing Satellite. Wanneer ingeschakeld, deze tool analyseert uw typen terwijl je computer toepassingen buiten TypingMaster Pro te gebruiken, het evalueren van uw typevaardigheid terwijl je elke dag computer taken uit te voeren. De tool geeft vervolgens toetsen, woorden en letters ketens die zijn knelpunten voor u en oefeningen stelt voor om deze te verbeteren. U kunt ook kiezen voor een boor en test in de software om te werken aan een bepaalde typen zwakte.

Het programma levert effectieve touch-typen instructie. Echter, het presenteert een verouderde interface die op gespannen voet met de beste te typen software die u kunt kopen deze dagen. In vergelijking met andere typen applicaties, TypingMaster Pro ziet er gedateerd, maar het gebrek aan Poolse heeft geen invloed op de bruikbaarheid of effectiviteit. U kunt contact opnemen met de klantenservice via telefoon of e-mail als u vragen hebt, of je kunt de sectie veelgestelde vragen online te verwijzen.

gedateerde interface van TypingMaster Pro is nadelig voor de algehele aantrekkingskracht van deze applicatie, maar het is nog steeds een nuttige toepassing. U kunt het gebruiken om te typen basics snel te leren. De unieke Satellite tool is een bijzonder gunstige eigenschap dat de voortgang van uw typevaardigheid tracks terwijl u uw normale dagelijkse taken uit te voeren. Afgezien van de Satellite tool, er zijn niet veel extra’s, maar het heeft de tools die u nodig hebt om effectief te leren typen.