typen voor kinderen software – UltraKey 2017

UltraKey 6 is uniek, succesbetalingen kinderen te typen software die helpt kinderen ontwikkelen touch-typen spreekvaardigheid door middel van goede ergonomie instructie, nauwkeurigheid gebouw en snelheid training. UltraKey wordt veel gebruikt in scholen, bibliotheken en universiteiten in Noord-Amerika. De applicatie verdient our Top Tien Silver Award voor de kinderen te typen software, omdat het voorziet onovertroffen voortgangsrapportage, een uitstekende bruikbaarheid en effectieve typen training voor kinderen van alle leeftijden.

Lessen en boren

UltraKey verschilt van de meeste van de kinderen te typen applicaties op onze line-up. Deze software is succesbetalingen in plaats van game-based, wat betekent dat de software maakt gebruik van aanmoediging, het stellen van doelen en lof in plaats van games of beloningen aan nieuwe typisten motiveren. Hoewel het lijkt alsof deze aanpak is contraproductief met kinderen, het is net zo effectief als een game-based systeem.

Als kinderen hun weg door UltraKey, de toepassing viert vaak typen successen, zoals het bereiken van een nieuw nauwkeurigheid percentage. Dit houdt kinderen bezig en gemotiveerd, terwijl het leren hoe om te typen. Als uw kinderen echt willen een typen spel te spelen, UltraKey biedt instructies over hoe je een typen spel te maken van de applicatie praktijk te typen vorm zijn hulp sectie.

UltraKey omvat 14 typen lessen speciaal voor kinderen. Hoewel dit niet zo veel lessen als sommige andere kinderen te typen software, het is niet minder uitgebreid. Elke les is gericht op een specifieke groep van sleutels en bevat tientallen typen oefeningen. De lessen helpen kinderen te bouwen nauwkeurige toetsaanslag geheugen, zodat ze kunnen afstuderen van bewust, enkele toetsaanslagen vloeiend touch-typen. De software doet dit door het onderwijs van uw kind om automatisch te verwerken brief kettingen en woorden in plaats van individuele letters.

Deze applicatie legt een sterke nadruk op het leren van de juiste typering techniek en nauwkeurigheid. Dit is opmerkelijk omdat veel typen toepassingen voor de kinderen in de eerste plaats gericht op snelheid. UltraKey benadrukt dat zodra een kind masters juiste typering houding en bereikt vloeiend toetsaanslag geheugen, zal het typen snelheid vanzelf en zal verbeteren met de praktijk.

De applicatie is adaptief en laat uw kinderen om vooruitgang te boeken in hun eigen tempo. Ze nemen een eerste evaluatie van vaardigheden wanneer ze voor het eerst beginnen met het verzoek om hun huidige typen te bepalen. De software raadt lessen en prestatiedoelen op basis van deze resultaten.

Kenmerken

UltraKey kunnen maximaal acht individuele logins onder een enkele licentie. Dit maakt de applicatie ideaal voor gebruik door families, homeschoolers of kleine groepen scholieren. Er is ook een netwerk versie die nuttig zijn voor grotere groepen, zoals de school districten is.

Terwijl UltraKey is bedoeld voor beginnende typisten van alle leeftijden, de applicatie heeft een aantal kenmerken die voor kinderen het vooral passend te maken die leren hoe je touch-type. Om te beginnen, de software geluiden voor zowel juiste en onjuiste toetsaanslagen. Deze kunnen helpen uw kinderen ontwikkelen toetsaanslag geheugen en het verbeteren van hun typen nauwkeurigheid. Deze software heeft ook verstelbare uitdaging niveaus, auto-save en handen, die zweven boven een virtueel toetsenbord te leiden. Wanneer uw kind een fout tijdens een oefening maakt, de gids handen komen tot leven en laat ze de juiste vinger beweging voor die bepaalde toets of een reeks van toetsaanslagen.

Je krijgt verschillende mogelijkheden om deze kinderen te typen toepassing aan te passen. UltraKey begrijpt dat kinderen sterk kunnen variëren in termen van intelligentie, volwassenheid en leerstijlen. Vanwege dit, de software biedt een breed scala van personalisatie opties, zodat u de toepassing voor de behoeften van een bepaald kind kunnen afstemmen.

Bijvoorbeeld UltraKey biedt 12 andere interface thema’s, waarvan sommige ontworpen voor de speciale behoeften van kinderen op te nemen. U kunt ook invoeren specifieke prestatie-doelen voor uw kind te werken aan en aanpassen van de lettergrootte en de grootte van de in de aanvraag tekst. Als je een kind die behoefte heeft om te werken aan specifieke typen vaardigheden hebt, kunt u uw eigen aangepaste lessen en typen tests te maken.

Hoewel UltraKey niet uitsluitend typen van software voor kinderen, is het opmerkelijk eenvoudig te gebruiken en te navigeren; zelfs jonge kinderen zullen geen probleem met behulp van de software. In feite, de fabrikant stelt dat kinderen zo jong als 6 jaar effectief deze toepassing kunnen gebruiken. De intuïtieve indeling zorgt voor eenvoudige navigatie en de heldere kleuren en virtuele, geanimeerde typering tutor zal een beroep op kinderen. De software toont bemoedigende woorden aan het einde van elk typen oefening, die is een belangrijk onderdeel in het succes gebaseerde methode van de toepassing.

UltraKey biedt uitstekende voortgang rapportage. In feite, de diepte en uitgebreidheid van het verloop volgen overtreft meeste vergelijkbare toepassingen we beoordeeld. Aan het eind van elke oefening te typen, de software laat je kids ‘typefouten. Niet alleen de toepassing weer te geven het totale aantal fouten, maar het geeft ook het aantal verkeerde toetsen, gemiste toetsen en verkeerd geplaatst toetsen.

voortgangsrapportage

De software maakt het gemakkelijk voor kinderen om welke soorten fouten ze gemaakt met behulp van een andere kleur voor elk type markeren zien. Deze rapportage functie is opmerkelijk omdat het uniek is voor UltraKey en kan u helpen een betere diagnose van hun brandhaarden.

UltraKey ook cumulatieve voortgangsrapportages. Het rapport beschrijft de prestaties van uw kinderen met een sleutel, maar ook aangepast woorden per minuut (WPM) snelheid en nauwkeurigheid percentage. De rapporten zijn niet in een zeer makkelijk te lezen formaat, dus je kan het nodig zijn om te helpen uw kinderen begrijpen van de resultaten.

Help en ondersteuning

UltraKey wordt geleverd met een overvloed aan ondersteunende middelen. Misschien wel het meest opvallende is de applicatie ingebouwde video tutorials. Deze hebben betrekking op belangrijke klavier essentials en voeg een leuke, interactieve element om je kinderen ‘leren. Er is ook een handleiding en een ingebouwde Help-pagina, waar je meer over de verschillende functies in de applicatie kunnen leren. De applicatie bevat zelfs gids van een manager voor ouders, leraren en schoolleiders.

Sommige mensen kunnen per ongeluk af te schrijven deze typen software voor kinderen simpelweg omdat het niet de breedte van het typen van games gevonden in vergelijkbare toepassingen hebben, maar dit is veel aan hun eigen nadeel. UltraKey levert effectieve maar boeiende instructie die zich aanpast aan de kinderen te typen niveaus en leerstijlen.

Overzicht