typering tutor – Aangepaste Typing 2017

Custom Typen is een typering tutor voor scholen die de grootste verscheidenheid van lessen biedt om studenten te helpen ontwikkelen van fundamentele kennis klavier. Met meer dan 1000 lessen beschikbaar zijn, zullen de studenten volop gelegenheid om te oefenen en ontwikkelen van hun typevaardigheid te hebben. Deze typering tutor biedt ook vele rapportage mogelijkheden voor docenten en extra management functies om te helpen om de banen van docenten en beheerders veel gemakkelijker. Custom Het typen is niet het meest verleidelijke en boeiende online typering tutor dat we getest, maar voor een ouder publiek en voor degenen die serieus willen klavier vaardigheden te leren, het heeft de noodzakelijke functies.

Overzicht

Een Admin Menu wordt gekenmerkt binnen deze typering tutorial waarin docenten en bestuurders opties geeft voor het beheren van hun klassen en studenten. In dit menu, kunt u toevoegen of typist verwijderen, profielen, aangepaste lessen en uitzicht resultaten voor de afzonderlijke typisten wijzigen. U kunt ook elk gebruikersprofiel instelling aanpassen, zoals hun gebruikersnaam en e-mailadres. U kunt zelfs hun typesnelheid doel en training programma aan te passen, en het systeem kunt u de toegang tot games te blokkeren. Bovendien, dit menu kunt u de backspace uit te schakelen en de Delete-toets voor individuele typisten om hen te helpen hun nauwkeurigheid te verbeteren.

Aangepaste typen niet zijn voorzien van de meest boeiende en leuke interface. De inrichting is zeer eenvoudig, en de enige interactieve component een toetsenbord met goede handplaatsing en correcte positionering vinger. We hadden graag een meer spannende en leuke interface te zien, want na verloop van tijd, saai en eentonig werd de lessen.

Voor studenten, Custom Typing biedt een grote verscheidenheid van de lessen en oefeningen om hen te helpen verbeteren van hun typevaardigheid. Elke oefening geeft praktische typen boren en omvat een grote verscheidenheid van onderwerpen voor studenten en docenten. U zult een grote lijst van de jeugd of volwassene typen oefeningen, en u kunt selecties op basis van de leeftijd van de leerlingen met behulp van dit online te typen programma te maken. Er is ook een grote verscheidenheid van opleidingsmodules om studenten te helpen perfectioneren hun typering techniek door te leren om de juiste vingers te gebruiken en te voorkomen dat de jacht-en-pikken methode. De training module geeft automatisch de studenten een doel te bereiken en laat leerlingen hoe dicht ze bij het bereiken van het doel.

Zelfs met het grote aantal oefeningen en training modules beschikbaar zijn, zijn er slechts drie wedstrijden voor studenten om te spelen op deze online te typen service. Dit is een nadeel voor Custom Typing omdat spelletjes zorgen voor een andere benadering van het onderwijs te typen en zijn vaak een broodnodige break voor studenten die hebben gedaan repetitieve typen oefeningen.

Een van de voordelen van het gebruik van deze typen computer lessen is het uitgebreide aantal rapportageopties. Studenten kunnen gemakkelijk meldingen van hun typen voortgang bekijken. Ze kunnen op maat maken voortgangsverslagen en zie de verbeteringen die ze hebben gemaakt binnen een bepaald tijdsbestek. Ze kunnen ook hun resultaten te bekijken met betrekking tot hun woorden per minuut, nauwkeurigheid en doorlooptijd. Docenten en beheerders kunnen ook het genereren van een verscheidenheid aan rapporten, met inbegrip van gedetailleerde les rapporten, beknopte verslagen, trainingsmodule rapporten en activiteiten van gebruikers rapporten.

Deze typering tutor voor scholen biedt verschillende hulp en ondersteuning. U kunt een medewerker van de klantenservice via e-mail of telefonische ondersteuning te bereiken. Telefonische ondersteuning is alleen beschikbaar 09:00-05:00, van maandag tot vrijdag, maar voicemail opties zijn beschikbaar.

Custom Typing biedt een van de grootste selecties van oefeningen en praktijk modules in onze vergelijking van online typen diensten. Echter, met zo veel opties om uit te kiezen, dit programma kan moeilijk zijn voor jongere leerlingen te gebruiken of mensen die moeite hebben met lezen. Gelukkig is er een grote verscheidenheid van geavanceerde administratieve functies om u in controle over wat oefeningen en lessen uw leerlingen volledig te houden. Daarnaast Custom Typing kunt u uw leerlingen vaardigheidsniveau te leren kennen en hen te helpen winnen van het klavier vaardigheden die ze nodig hebben om succesvol te zijn.