Vacation Club – Hyatt Residence Club, 2017

Hyatt Residence Club maakt het gemakkelijk voor u om te zorgen dat u elk jaar uw vakantie te nemen met zijn timeshare-programma. U kunt kopen in een resort in een aantal bestemmingen, waaronder steden als Key West, Aspen en San Antonio, afhankelijk van de beschikbaarheid. Als u kiest voor een huis resort in een plaats die je lief te hebben – net als het strand als je een zonaanbidder, of de bergen bent als je een sneeuwkonijntje bent – je kunt vakantie er elk jaar zonder te betalen extra kosten. Hyatt’s reizen club maakt gebruik van een puntensysteem, zodat u uw punten kunt gebruiken om te verblijven in een resort binnen het netwerk van het bedrijf of de handel uw tijd via Interval International om de wereld te zien op duizenden verschillende resorts, maar deze doet extra kosten, en het punt waarde voor verschillende plaatsen en op verschillende tijden van het jaar kan variëren.

Overzicht

Wanneer u kopen bij de beste timeshare resorts, kun je meestal verwachten dat de deeded woning aan in uw naam voor altijd blijven, maar met Hyatt, zal het niet. U kunt deze hand naar beneden aan uw kinderen of kleinkinderen, of zal het aan vrienden of andere dierbaren, maar na 88 jaar, keert hij terug naar Hyatt.

Er zijn zeer weinig kosten, en onderhoudskosten worden opgenomen in de club contributie. Als je niet al je punten kunt gebruiken, heb je de optie van hen bankieren voor het volgende jaar, en er is geen vergoeding voor deze, wat gebruikelijk is voor een aantal andere clubs op onze lijst. Zoals bij elke vakantie club, kan Hyatt Residence Club de kosten van de rechten of vergoedingen te verhogen of te verhogen het punt kosten van een blok van tijd of rechten van deelneming in een bepaalde plaats. Als u uw reservering annuleren, betaalt u een annuleringskosten. Als Hyatt Residence Club lid, bent u ook ingeschreven in het Hyatt Gold Passport-programma, waarmee je punten die je kunt gebruiken in het Hyatt hotels, spa’s, restaurants en meer te verdienen.

De beste vakantie clubs vindt u de informatie die u nodig hebt om een ​​weloverwogen beslissing over de vraag of u wilt investeren te maken. Hyatt Residence Club niet alle details van haar programma bekend te maken, maar de verkoop en klantenservice medewerkers die we contacteerden waren zeer behulpzaam bij het beantwoorden van alle vragen die ze konden. We vonden een handvol klachten, maar Hyatt ofwel opgelost de problemen of een poging daartoe.

Als lid van Hyatt Residence Club, kunt u genieten van de Hyatt merk van resorts en hotels die zich over de hele wereld. Je hebt nog meer mogelijkheden met je lidmaatschap van Interval International, de timeshareruil groep. Hoewel je niet in staat zal zijn om uw deel van de woning altijd te bewaren, en terwijl Hyatt Residence Club is niet de beste timeshare bedrijf dat we beoordeeld, het is een goede keuze als je in de markt voor een vakantie club lidmaatschap.