vacuüm voedsel zeehondenjagers – FoodSaver V2244, 2017

De FoodSaver V2244 Vacuum Sealer is compact van formaat en is en gemakkelijk te gebruiken vacuumsealer voor voedsel. De FoodSaver V2244 Vacuum Sealer, een van FoodSaver populairste vacuüm voedsel zeehondenjagers, behoudt vers voedsel snel en stil door het verwijderen van lucht uit heat-seal FoodSaver zakken, die zijn voorzien in de kit.

Zelfs als je een beginner op afdichting eten, kunt u eenvoudige instructies FoodSaver volgen om voedsel te verzegelen. In drie eenvoudige stappen kunt u vers verzegeld voedselpakketten te produceren. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van uw voedsel aan de FoodSaver zak en zet de zak in de vacuümdichtbewerking kanaal, dicht en sluit het deksel en druk op de “vacuüm en verzegelen” knop. De V2244 eten vacuumsealer bevat twee handige opties voor het bewaren van voedsel: “. Vacuüm / seal” “zegel” of

De machine zeehonden eten met FoodSaver’s “CrushFree” luchtdichte afdichting, en vervolgens automatisch wordt uitgeschakeld. Als u wilt het neerslaan van delicate voedsel te voorkomen, kunt u op de seal-only knop om het vacuüm voortijdig te stoppen. Een dubbel-brede afdichtingsstrook maakt gebruik van warmte voor een veilige afdichting met elk gebruik.

Dit V2244 Vacuum Sealer starter kit bevat alles wat je nodig hebt om je eten te verzegelen in één pakket, met inbegrip van pre-cut, heat-seal kwart-en kleinbedrijf en gallon-en kleinbedrijf zakken; een heat-seal roll; een accessoire slang; en een handleiding. De V2244 accessoirepoort en de slang kunt u de lucht van alle soorten FoodSaver containers te verwijderen. Dit is handig als je wilt grotere voorwerpen, zoals grote porties vlees of vis te verzegelen. U kunt deze accessoires te gebruiken om voedsel te marineren in een paar minuten.

Een verwijderbare, vaatwasmachinebestendig lekbak is opgenomen om vloeistoffen uit het voedsel bewaard in de V2244 afdichting systeem, dat maakt het schoonmaken van een eenvoudig proces te vangen. Dit FoodSaver systeem biedt ook een een-jaar beperkte garantie.

S sommige gebruikers hebben gemeld dat de FoodSaver V2244 Vacuum Sealer niet lijkt te zuigen genoeg lucht om met succes af te dichten voor dagelijks gebruik. Echter, dit is een goedkope sealer dat het doel moet dienen voor het zijn een makkelijke manier om voedsel te redden van vriesbrand en afval. Zijn compactheid en het gebruiksgemak maken de FoodSaver V2244 een goede methode voor vacuumsealing je eten.