vacuüm voedsel zeehondenjagers – FoodSaver V4865, 2017

De FoodSaver 2-in-1 Vacuum Sealing Kit kan je eten vers houden tot vijf keer langer dan het zou zonder vacuumsealer. Dit apparaat maakt gebruik van unieke, volledig geautomatiseerde technologie om uw tas te voelen en creëren een sterke vacuüm zeehonden.

Dit FoodSaver vacuumsealer is één van de meest populaire vacuüm FoodSaver’s zeehondenjagers. Deze kit beschikt over zowel een warmte-afdichting en handheld stofzuigen mogelijkheden, vandaar de “2-in-1” label. Deze sealer is ook volledig geautomatiseerd, wat betekent dat de vacuum food sealer detecteert wanneer je tas is geplaatst en automatisch sluit de zak. Dit betekent dat de machine volledig handsfree.

Dit vacuumsealer biedt vele andere handige functies. Een extra brede dichtingsstrook helpt bij het creëren van een luchtdichte afdichting. Dit model is voorzien van het afdichten van de instellingen voor vochtige of droge voeding en FoodSaver’s “PulseVac” knop optie voor het afdichten van delicate gerechten. Met één druk op de knop kunt u modi om een ​​afdichtende accessoire te passen, zoals een afdichtende bus of marineren je eten in een paar minuten te schakelen. Een pull-out lekbak lade met een verwijderbare, vaatwasmachinebestendig tray maakt het schoonmaken van een veel minder moeizame taak dan met stilstaande trays.

Dit vacuum food sealer model omvat veel verschillende accessoires, het aanbieden van diverse manieren om uw sealer te gebruiken. Deze kit biedt zakken in alle maten en functies, waaronder warmte-afdichting en rits-zakopties. Het omvat ook rollen expandeerbaar zakmateriaal. U kunt de meegeleverde pot sealer gebruiken om vers te verzegelen potten van voedsel en de fles stopper accessoire kan flessen af ​​te dichten. De kit wordt geleverd met een intrekbare, hand-held sealer om rits zakken en vaten te verzegelen.

Het vacuüm voedsel sealer heeft een handige ingebouwde zak cutter en opslag voor uw zak broodjes. Als het gaat om uiterlijk, de 2-in-1 Vacuum Sealing Kit heeft een professionele en moderne uitstraling, zodat het niet een doorn in het oog in uw keuken zal zijn. Dit model is compatibel met de meeste FoodSaver accessoires en FoodSaver geeft vijf jaar garantie op dit product.

Sommige gebruikers hebben gemeld met problemen met het maken van het vacuüm voedsel sealer de zak automatisch te detecteren, zodat de tas verzegeld in de verkeerde plaats. Over het geheel genomen de FoodSaver 2-in-1 Vacuum Sealing Kit is compact, zeer veelzijdig en biedt veel leuke accessoires voor uw vacuumsealing behoeften. Dit vacuum food sealer bevat ook veel nuttige functies die u kunnen helpen met vrijwel elke afdichting behoeften.