vacuumsealer tassen – Whitmor Spacemaker Opknoping Tassen 2017

Met deze Whitmor Spacemaker Opknoping Bags, kunt u comprimeren uw kostuums, hemden, broeken, jassen en truien om ruimte te besparen in je kast. Deze set wordt geleverd met twee pak zakken en een tas met kleding, zodat u een verscheidenheid aan outfits kan comprimeren. Hoe langer zak kan jurken of lange jassen, die vaak niet passen in de standaard opknoping vacuüm verpakking tassen te houden. De andere twee tassen zijn formaat precies goed voor een jasje en een paar pak broeken gevouwen op een hanger. Met drie zakken in plaats van slechts een, dan kunt u er ook voor kiezen om alleen de tas die u nodig hebt openen wanneer je naar binnen te openen iets en laat de andere twee zakken verzegeld. Alle drie zakken zijn transparant, zodat je nooit meer te raden wat items zijn in elk een.

Deze vacuüm verpakking zakken gebruik maken van een one-way klep die u aan uw stofzuigerslang lucht uit de inwendige ruimte efficiënt te verwijderen. De ritssluiting afdichting van het uiteinde van de zak, zodat geen lucht wordt vanaf de zijkant na compressie. om het vacuüm haven te krijgen, moet je de hanger op de top te verwijderen, dus je kunt niet vacuüm verzegelen deze zakken terwijl ze opknoping up. Je moet de volle zakken op een vlakke ondergrond te leggen om ze af te dichten en dan bevestig de hanger om ze op te hangen voor opslag. Dat kan lastig zijn als je probeert om weg te dichten kleding in een haast. Zoals met de meeste vacuumsealer zakken, zelfs een klein defect, scheur of gat zorgt ervoor dat de zak om zijn zegel te verliezen en de items in om weer bladerdeeg tot volledige grootte.

Alle tassen zijn waterafstotend en luchtdicht wanneer verzegeld, zodat u kunt ze opslaan in een kelder, een zolder of een opslageenheid. Elke vacuumsealer tas heeft een draaibare haak aan de top, dus je kunt hangen in een kast. De lus kan in meerdere hangers te houden, zodat u niet hoeft te elk kledingstuk uit de hanger te verwijderen voordat vacuüm verpakken van de hele partij. De lus binnen en buiten de hanger zijn beide van kunststof, die gevoelig zijn voor breuk kan zijn. Omdat zij in de zakken zijn ingebouwd, is er geen manier om ze te vervangen Bij breuk.

De Whitmor Spacemaker Storage Collection is een voordelige optie als u wilt zegel stofzuigen een paar stukken van kleding voor opslag tussen toepassingen, maar het kan worden lastig om de hanger elke keer dat je nodig hebt om een ​​zak opnieuw te verzegelen te verwijderen.