vakantiewoning management software – LiveRez.com 2017

LiveRez.com is een wolk vakantiewoning manager met online boeken, website setup, QuickBooks integratie, geautomatiseerde communicatie, operations management, property management en real-time operaties volgen. Hoewel het biedt een aantal verschillende functies, LiveRez.com voorziet niet vakantiewoning software; het is slechts een cloud-programma.

Online boeken, met inbegrip van compatibiliteit met populaire online boeking websites, kunt u uw vakantiewoning manager te sluiten en te wachten voor mensen om te boeken. U kunt ook de vakantiewoning huis software gebruiken om een ​​website platform te bouwen voor het toevoegen van online boeken en marketing. Dit geldt ook voor thema’s en geïntegreerde displays voor uw vakantieverblijven. Boekingen worden automatisch bijgewerkt, kan u meldingen voor loon en onmiddellijk binnendringen in een geboekte kalender. De software maakt automatisch geboekt huizen uit het systeem voor de geboekte data, zodat u problemen met dubbele boeking te vermijden.

Een ingebouwde customer relations manager kunt u automatiseren van e-mails en berichten sturen naar huurders en gasten, zodat u aan de slag met e-mail marketing, zodra de gasten aanmelden. Automatische groeten, herinneringen te betalen, en herinneringen in te checken en uit te checken zijn allemaal onderdeel van het systeem, en u kunt het met een aantal andere opties.

QuickBooks integratie kunt u uw huidige finance manager toe te voegen aan uw vakantiewoning management software. De wolk, vakantie-verhuur, property-management software programma kunt u melden bij uw QuickBooks en direct te integreren alles recht in uw financiën.

Een back-office functie kunt u al uw gegevens en rapporten openen op een enkel dashboard. Omdat de vakantiewoning manager is in de cloud, kunt u het openen van een van uw apparaten, inclusief mobiele. Dit zorgt voor real-time updates en meldingen, met ondersteuning voor items zoals het al dan niet een eenheid is gereinigd of wanneer inspecties worden afgewerkt. Real-time operations management is vooral waardevol als je een heleboel huurwoningen te beheren.

Customer service functies kunt u enquêtes en verzoek reviews en ratings verzenden vanaf uw gasten. Bij gebruik in combinatie met een website, deze kunt u beoordelingen en meningen gasten inline geven op uw aanbiedingen. De vakantiewoning manager is schaalbaar op basis van uw verbruik, gebruikers en vakantiehuizen. Dit stelt u in staat om te krijgen wat je nodig hebt en maakt het geschikt voor grote beleggers. Echter, zonder professionele rapportage en geen ingebouwde in de financiële wereld, moet je deze functies elders.

LiveRez.com biedt schaalbare, flexibele vakantiewoning management software in de cloud, zodat u al uw vakantieverblijven beheren zonder downloads.