vertaaldiensten – Babylon Professional 2017

Babylon is een bekende naam in de vertaling van software en diensten. Het bedrijf Professional Translation aanbod in deze beoordeling is een menselijke vertaling dienst die professionele vertalers in dienst uit de hele wereld. In onze tests van de Babylon Professional Translation service, vonden we dat de nauwkeurigheid deze geautomatiseerde agentschap was minstens zo goed is als het gemiddelde van de top tien van zakelijke vertaaldiensten we beoordeeld. Het is de prijs is ook zeer concurrerend en is een van de laagste van die we beoordeeld.

Overzicht

Een hoge mate van klanttevredenheid, concurrerende prijzen, snelle doorlooptijden en 24/7 klantenservice help deze taal vertaaldienst blinken uit in uitgebreide tekst vertalingen. En, als u in-diepte en specifieke business, medische, juridische of technische vertalingen nodig hebt, Babylon Professional Translation is in staat om deze en andere in toenemende mate expert arena’s te behandelen.

Echter, Babylon Professional Vertalen is niet een full-service vertaalbureau, zoals sommige diensten zijn op onze line-up. Grafisch ontwerp en desktop publishing, bijvoorbeeld zijn geen opties beschikbaar van deze service. Je kunt niet sturen een set volledig ontworpen brochure bestanden, bijvoorbeeld, en hebben het document terug als print-ready, maar vertaalde en gelokaliseerde versie van dezelfde brochure.

Net als veel van onze gekenmerkte diensten, Babylon Professional vertalen telt vertalers van over de hele wereld met verschillende niveaus van het onderwijs, expertise en certificering. Ondanks het ontbreken van een corporate-certificering, de grote omvang van de organisatie en de vaak beëdigde vertalers ter beschikking van het bedrijf betekent dat arme vertalers snel worden uitgeroeid.

Andere voordelen van het gebruik van de Babylon vertaaldienst onder een makkelijk te gebruiken klant vertalen portal, transparante kosten voor elke vertaling en een website die functioneert in zeven verschillende talen.

Terwijl Babylon Professional Vertaling ontbreekt bedrijfsbrede industrie certificeringen, dit betekent geen belemmering vormen voor de vertaling van de dienst kwaliteit. De service is ook efficiënt en zuinig. Om deze redenen, Babylon Professional Translation neemt een plek op onze line-up van de beste vertaaldiensten.