vertaaldiensten – Straker Translations, 2017

Straker Translations is een vertaaldiensten site met een wereldwijd bereik. Het bedrijf heeft meer dan 20 kantoren over de hele wereld, met de belangrijkste productiecentra in Barcelona, ​​Spanje, en Auckland, Nieuw-Zeeland. Tien van deze kantoren zijn in Noord-Amerika. Door het hebben van kantoren over de hele wereld, Straker Translations is in staat om continue 24/7 diensten aan te bieden aan haar zakelijke klanten vertalen. Meer dan 5.000 professionele vertalers ondersteunen Straker Translations.

Vertaaldiensten

Vertalers bieden veel gebieden van de specialiteit, in aanvulling op hun taalvaardigheid. Het vertaalbureau is in staat om deze vaardigheden te gebruiken om een ​​lange lijst van diensten, die typisch document vertalingen, beëdigde vertalingen, multimedia-vertalingen, website vertalingen, lokalisatie van software en desktop publishing omvat bieden. Voor haar brede wereldwijde aanbod, zijn uitzonderlijke accreditatie, de hoge kwaliteit en goedkoop vertalingen, en de snelle doorlooptijd, Straker Vertalingen verdient onze Top Tien beoordelingen Gold Award.

De Straker Vertalingen bureau biedt een uitzonderlijk nauwkeurige en goedkope zakelijke vertaaldiensten. Toen we onze vertaling testen begonnen, een van onze eerste observaties over Straker vertalingen en het personeel was gewoon hoe snel en efficiënt bediend ze. Gevraagde citaten aangekomen in minuten en kreeg een perfecte snelheid van Quote Percentage score van onze beoordeling.

Vertalingen zijn meestal terug op dezelfde dag of binnen vierentwintig uur, dat is ook een van de snelste doorlooptijden van al onze top tien diensten. Speedy doorlooptijden soms gelijk aan armere vertalingen, maar op basis van onze tests, Straker Vertalingen niet opofferen kwaliteit voor snelheid. In elk geval, naast het feit dat terug in een tijdig, onze steekproef vertalingen van het Straker kwamen heel dicht bij zijn 100% accuraat. En, zoals we werkten met native speakers op onze tests, deze taal experts ook commentaar op de gladde, native-speaker klinkende stroom van vertaalde documenten Straker’s.

Een ander aspect van de service die we vonden het bijzonder indrukwekkend was dat het agentschap citaat opgenomen werken binnen vrijwel elke moderne bestandsformaat. Dit is een enorme tijdsbesparing voor uw desktop publishing of grafische design afdeling omdat het hele document hoeft niet te worden geformatteerd of ontworpen elke keer dat u besluit om het te hebben vertaald in een nieuwe taal. Als u nodig hebt om te manipuleren of te kleine wijzigingen om dezelfde informatie te worden in dezelfde ruimte, Straker Translations ‘desktop uitgevers zijn ook blij om dit te doen voor u voor een kleine vergoeding.

Om de kosten in perspectief, elk van de gevraagde citaten die Straker Vertalingen stuurde ons was ruim onder het gemiddelde van onze hele line-up en minder dan de helft van de kosten van onze duurste service. Dit ondanks het aanbod van diensten en de kwaliteit van het agentschap het werk zijn op een lijn met de high-end van onze top tien beoordelingen.

accreditatie

Straker houdt veel van de certificeringen die we gecontroleerd op voor deze beoordeling, met inbegrip van de industrie-standaard certificeringen zoals ISO 9001 en EN 15038. Daarnaast heeft de vertaaldienst bedrijf biedt native-taal, en vaak zeer geaccrediteerde vertalers. De website zelf is een demonstratie van de vertaling van het bedrijf vaardigheden. Klik op een vlag in de bar van de pagina en selecteer uw keuze uit één van de zes talen.

, Als uw werk vertalingen voor veel verschillende gebieden van de wereld vraagt ​​Straker Vertalingen biedt het grootste deel van haar diensten in 80 verschillende talen. En, net als een of twee van de andere diensten op onze lineup, Straker Vertalingen stelt taalconversie projecten, zowel door middel van een customer portal op de website en via een downloadbare vertaling API (application programming interface) die u te bouwen in uw website of applicatie. Deze API maakt het mogelijk bijna-onmiddellijke menselijke vertaling van beschrijvingen van zelfs de snelst bewegende nieuwe producten en diensten. U hebt toegang tot dezelfde functies met behulp van de website of het dashboard. Aangezien het dashboard is veel sneller, het dashboard benadering is goedkoper en efficiënter.

Je kan allerlei informatie van klanten te vinden op de website Straker, met inbegrip van interessante artikelen in informatieve blog Straker Translations ‘. U vindt hier ook indrukwekkende referenties van klanten. En als je nodig hebt om een ​​vraag te stellen, kan je het snel beantwoord door middel van goed bemand en geïnformeerd live chat vertegenwoordigers van de vertaaldienst’s.

, Nieuw voor onze lineup Straker Vertalingen verdient zijn plaats als leider in onze top tien line-up voor een schat aan mogelijkheden die snel onder meer bijgewoond document vertalingen, beëdigde vertalingen, multimedia-vertalingen, website vertalingen, lokalisatie van software en desktop publishing. Deze diensten worden geleverd door native vertalers die wonen en werken over de hele wereld. En niet alleen doet dit bedrijf vertaalbureau bieden deze full-service vertalingen in een snelle en efficiënte manier, gebeurt dat tegen uitzonderlijk concurrerende prijzen. Het bedrijf heeft een groot aantal certificeringen en accreditaties die u helpen verzekeren van de hoge kwaliteit van haar redelijk geprijsde vertalingen. Bovendien, elk van onze vertaling test bevestigt dat dit uitzendwerk is uitzonderlijk nauwkeurige en lokale klinkende.

Support & Resources

Overzicht