vhs aan dvd – ezcap Video Capture 2017

De ezcap Video Capture is een betaalbare video naar DVD-opname apparaat dat ArcSoft ShowBiz VHS naar DVD bevat software. Terwijl ShowBiz is inbegrepen bij onze top gerangschikt product, de onbetrouwbare aard van de ezcap Video Capture-apparaat en het gebrek aan steun houden van het hogere ranking in onze review.

Overzicht

Dit opnameapparaat is generiek, maar eenvoudig. De ingangen zijn standaard RCA geel / rood / witte stekkers zoals die gevonden op een composiet-apparaat. Er is ook een S-Video-ingang, dat is geweldig als je apparaat een S-Video-poort. Het andere uiteinde van het opname-apparaat worden aangesloten op een vrije USB 2.0-poort op uw computer of laptop.

Zoals met de meeste VHS naar DVD-software, kan de installatie enige tijd in beslag nemen. Zodra u de drivers en de capture software hebt geïnstalleerd, kunt u beginnen met uw VHS en camcorder tapes om te zetten in digitaal formaat. U kunt uw opgenomen video’s opslaan als een MP4, MPEG-2 of MPEG-1-bestand. Omgerekend, deze bestanden zijn eenvoudig te versturen via e-mail of delen digitaal op YouTube en Facebook.

Het meest frustrerende ding die je tegenkomt met de ezcap Video Capture is zal het periodiek uit te schakelen of te weigeren om data-overdracht. Helaas is het alleen aanbevolen correctie voor dit is het opnieuw installeren van de drivers – een zeer lastig proces.

ArcSoft ShowBiz is een geweldige VHS naar DVD-software, en het vangt de meeste elk apparaat met composiet-aansluitingen zonder mankeren. In aanvulling op de vlekkeloze vastleggen, ShowBiz bevat functies om uw DVD’s aan te passen en ze te laten opvallen. U kunt overgangen, tekst en effecten toe te voegen evenals aangepaste dvd-menu’s te maken.

Ezcap Video Capture kan VHS omzetten, 8mm (Hi8), Mini-DV en de meeste andere analoge videobronnen. Zolang je kunt aansluiten op de video-opname-apparaat via een standaard geel / rood / wit AV-kabel, moet u in staat om video over te brengen naar een dvd of op uw computer.

Er zijn verschillende websites die er met informatie, downloadbare bestuurders en gebruikers forums voor de ezcap Video Capture. Loopvlak licht bij het gebruik van deze websites, omdat ezcap hen niet onderschrijven. Ezcap wordt geplaagd door zonder vergunning knockoffs, wat resulteert in een verzadiging van imitatie-opname-apparaten. Zorg ervoor dat u bestellen bij ezcap of een geautoriseerde wederverkoper om u te verzekeren van een echte apparaat te krijgen. Ezcap reageert alleen op klanten die de hardware te kopen van gecertificeerde resellers, wat betekent dat als je een ezcap Video Capture-apparaat van een externe leverancier te kopen, kan je niet een reactie van ezcap klantenservice te krijgen.

Ezcap Video Capture is een standaard VHS naar DVD converter, en hoewel het komt met geweldige video naar DVD software, de hardware zelf is onbetrouwbaar als het vangt in real time. We hebben alleen dit product aanraden als je van plan bent om vast te leggen in korte uitbarstingen of wilt u de goedkoopste optie beschikbaar.