video aandeel – Break

Break.com is een geweldige website, omdat het weet wat het wil zijn en stokken mee. Terwijl de meeste andere websites video aandeel alles wat je zou zorgen voor te leggen zal nemen, heeft Break een naam voor zichzelf door het plegen van specifieke soorten video’s. De overgrote meerderheid van de video’s op Break zijn humoristische, of ze nu bloopers en blunders betrapt op video of scripted clips gemaakt door de gebruikers.

publiek Features

De enige andere vormen van video’s die je op Break vindt zijn in verband met sport, entertainment en het leger. Het is gemakkelijk om te zien dat deze site is gericht op een mannelijk demografische, maar Break ongegeneerd raakt zijn doel, tekening in miljoenen kijkers van over de hele wereld en de meeste mannen.

Ondanks de overwegend mannelijke user base, Break heeft veel te bieden voor iedereen die op zoek naar humoristische video’s. Kom niet op zoek naar how-to video’s of opnames van de vijfde klas diploma-uitreikingen, tenzij er iets gaat hilarisch verkeerd. Eerlijk gezegd, dat is de belangrijkste reden waarom mensen kijken naar video’s op het internet, voor een goede lach. Dus Break daadwerkelijk kan zorgen voor een veel video’s je wilt.

Anderzijds, Break gemeenschap is niet zo nuttig als sommige andere plaatsen omdat zo’n genderkloof. Reacties zijn meestal meer antagonistisch en ratings zijn niet zo objectief omdat de meerderheid van de kijkers zijn ge├»nteresseerd in soortgelijke dingen.

Er zijn een heleboel mensen die video’s in te dienen te breken, zodat de videotheek is vrij groot. Er lijkt ook een vrij goede beoordeling en organisatorische systeem voor de video’s zijn omdat er veel minder duplicaten op Break dan bij de meeste andere sites. Dit maakt de site schoner en biedt een betere selectie van aanbevelingen wanneer u zoekt naar een video.

Over het geheel genomen heeft Break niet dezelfde brede gemeenschap of diverse demografische dat u kan vinden op YouTube of Metacafe, maar het heeft nog steeds een formidabele selectie van grappige en vermakelijke video’s die de site de moeite waard uw tijd te maken.

producer Features

Als u op zoek bent naar manieren om uw eigen video’s te maken, kijk op onze ranglijst van de beste camcorders en de beste multimedia mobiele telefoons.

The Break user interface ziet er een beetje rommelig, ook al is het nog steeds zo functioneel als andere sites. In feite, als je eenmaal voorbij het ontwerp, realiseer je je dat Break is eigenlijk veel gemakkelijker om te communiceren met de dan de meeste andere sites.

In het weergavevenster, Break geeft je veel meer weergaveopties dan elke andere video delen website. Allereerst, het is leuk om te zien zowel hoeveel tijd er is verstreken in een video en hoeveel er nog bij een heleboel sites slechts een of het ander te doen. Maar Break gaat zelfs nog verder door het aanbieden van eenvoudige sneltoetsen voor alle gemeenschappelijke acties die u neemt (afspelen, pauze, snel vooruit, etc.).

Dan neemt Break it zelfs nog verder door u te laten kleuren contrast en de helderheid in het weergavevenster zelf aan te passen. Niet iets wat de gemiddelde gebruiker nodig heeft, maar geen kleine bijdrage toch. U hebt zelfs de mogelijkheid om te draaien slo-mo op en af, iets wat we nog nergens anders gezien.

Uiteraard wordt dit alles verzonnen door het feit dat je kunt spelen, pauzeren, vooruitspoelen en terugspoelen, maar simpelweg te klikken op het scherm en de muis heen en weer bewegen. We hadden een harde tijd beslissen welke handiger, de muis controles of de sneltoetsen was. Het geven van dit soort controle voor de gebruiker is de echte kracht van Break.

De andere leuke innovatie in Break is de gebruiker rating systeem. In plaats van een reeks van sterren zoals iedereen, Break gebruikt een eenvoudige thumbs down, thumbs up systeem. U kunt thumbs up of thumbs down stemmen voor elke video (alleen als je ingelogd bent, natuurlijk) en Break houdt een aantekening van hoeveel thumbs up een video heeft (je kunt niet een negatieve score, als je blijft raken thumbs down wanneer een film heeft nul stemmen, blijft het op nul).

Inhoud

We vonden het eigenlijk leuk dit systeem, omdat het verlost van de willekeur “is het de moeite waard een 3,5 of gewoon een 3” business en vereenvoudigt het aan een ja of nee. Als er veel mensen hebben gestemd ja, is de kans groot dat het goed is.

Break biedt de gebruikers drie verschillende manieren om content te uploaden. U kunt de upload pagina te gebruiken op de site, kunt u uw video naar Break e-mail of u kunt het direct uploaden vanaf je mobiele telefoon. Je moet lid zijn om alle content te uploaden zijn.

Makkelijk te gebruiken

Break heeft niet veel toeters en bellen als het gaat om het uploaden van video’s. Het systeem is vrij eenvoudig en niet echt bieden veel in de weg van editing tools. Een voordeel van Break is dat je ook foto albums kunt uploaden in aanvulling op uw video’s.

U kunt worden betaald voor het aanbrengen van de inhoud op de site Break, maar het is niet zo eenvoudig als het is op andere sites. Als de mensen bij breuk zoals uw video genoeg is, zullen zij uw video zetten op de homepage, en je krijgt betaald voor het feit dat het daar. Ze zijn behoorlijk vaag over hoeveel krijg je betaald, maar het is waarschijnlijk beter dan niets.

Zoals we al eerder vermeld, is de overgrote meerderheid van de Break inhoud is humoristisch en heeft te maken met sport en entertainment. Niet hier op zoek gaan naar de laatste aflevering van je favoriete tv-show.

Break zal accepteren de meeste grote video-formaten, zoals WMV, AVI, MPG en MOV. U kunt ook fotoalbums plaatsen met JPG, BMP en PNG. Alle video-bestanden moeten kleiner zijn dan 60 MB zijn.

Help / Ondersteuning

Break is zeer eenvoudig te gebruiken, want het biedt u een mate van controle die de meeste andere sites missen. U kunt de kleur, het contrast en de helderheid van een video en bekijk het in slow motion te passen. Maar Break maakt het proces nog gemakkelijker door het aanbieden van sneltoetsen en de mogelijkheid om de video te besturen door simpelweg te klikken en te slepen met je muis over de ruit video bekijken.

Overzicht

Het uploaden proces is vrij eenvoudig, zo niet de meest gestroomlijnde van al deze sites.

Break is een beetje licht op de technische ondersteuning. Er is een FAQ beschikbaar die alle fundamentele vragen beantwoord, maar het hoeft niet de moeite om heel diep in problemen en niet alle vragen die u zou kunnen hebben te dekken.

U kunt ook een e-mail Break als u meer hulp dan de FAQ kan bieden nodig.

Hoewel Break is vrij gespecialiseerd in de richting van humor en de mannelijke demografische, het biedt nog steeds een ongelooflijke selectie van video’s die ervoor zorgt dat je gelukkig voor uren, ongeacht uw geslacht. De kijker interface is ook een van de meest uitgebreide en makkelijkst te gebruiken van een site delen van video we hebben gebruikt.