video converter software – AVS Video Converter 2017

AVS Video Converter maakt een verschijning in onze review van de beste video converters. Het hotel beschikt over een acceptabele selectie van zowel bestandsformaten en device-optimalisatie-profielen. Het duurt echter een behoorlijk lange tijd om video’s te converteren, en het einde resultaten zijn onvoldoende. Het laat ook veel van de extra functies van de top-ranked producten op onze side-by-side vergelijkingstabel.

Overzicht

Het belangrijkste kenmerk van een video-omzetter is de selectie van bestandsformaten kunt u uw video’s converteren naar. Dit programma heeft een bibliotheek 19 videobestand formaten beschikbaar. Deze omvatten zowel de meest gebruikte formaten, evenals een goede selectie van meer obscure formaten voor gevorderde gebruikers.

Alle film converters in onze review hebben een bibliotheek van voorgeprogrammeerde optimalisatie profielen. Deze profielen op maat van uw conversie voor specifieke apparaten, zoals smartphones, tablets, gaming systemen, set-top boxes en nog veel meer. AVS bevat meer dan 75 dergelijke profielen. U moet een profiel dat past bij de meest populaire apparaten te vinden. Echter, hoger gerangschikte producten aan te bieden aan maximaal 400 conversie profielen, zodat u uw conversie voor bijna elk apparaat op de markt kunnen optimaliseren.

Wanneer we de conversie tools in dit programma getest, vonden we het duurde 45 minuten tot een uur durende video te converteren. Dit is één van de langste conversie keer in onze beoordeling. Dit zou niet zo slecht zijn als het hoogwaardige resultaten opgeleverd. Helaas, onze video experts gevonden significante verslechtering van de beeldkwaliteit. Zware pixelation, compressie artefacten en andere gebreken de aandacht weg van de inhoud van de video. En in tegenstelling tot andere producten, is er geen mogelijkheid om de conversie kwaliteit te verhogen.

Toe te voegen aan de problemen AVS ‘is het feit dat het weglaat bijna alle van de extra functies die we zoeken in de beste video converter software. Andere producten kunt u uw geconverteerde video’s te branden op een DVD en video’s downloaden van het internet. Deze vaardigheden en nog veel meer zijn wat verheffen een run-of-the-mill omzetter in een echt nuttige en veelzijdige applicatie. Helaas, AVS geen rekening gehouden met deze functies, die deze toepassing naar de onderkant van onze lijst geduwd.

AVS Video Converter heeft de middelen om een ​​plek in onze vergelijking van de beste video converter software te verdienen. Echter, in de praktijk, het programma is traag en levert onvoldoende resultaten. Het is ook het missen van veel van de functies die het een betere ranking kon verdienen op onze line-up.