video converter software – Tipard Video Converter 2017

Tipard Video Converter bood genoeg tools en functies te worden opgenomen in onze line-up van de top 10 videoformaat converters op de markt. Echter, na onze tests gerangschikt nabij de bodem, omdat zij van langst een conversie en produceerde de laagste kwaliteit video van alle producten die wij geëvalueerd.

Overzicht

Er is één aspect van de video converter software, waar Tipard kwam uit op de top. Niet alleen bieden de meest gebruikte videoformaten, het bevat ook de grootste selectie van formaten van alle converters op onze line-up. Alles bij elkaar, kunt u uw video’s converteren naar 27 verschillende formaten. Dit betekent dat u de software gebruiken om uw video te converteren voor weergave op elk apparaat, speler of software u eigenaar.

Afgezien van de RAW-formaten, deze video-omzetter biedt een bijna uitgebreide bibliotheek van voorgeprogrammeerde optimalisatie profielen. Deze profielen kunt u uw conversie op maat voor mobiele apparaten, set-top boxes, televisies en nog veel meer. Met meer dan 250 optimalisatie keuzes, kunt u uw video te converteren naar de specifieke instellingen van uw smartphone, tablet of een ander apparaat dat u bezit.

Dit programma biedt een aantal, maar niet alle, van de extra functies die we zoeken in de beste video converters. U kunt het gebruiken om video’s te downloaden van YouTube en Vimeo, zet 2D video’s in 3D, en meerdere video’s converteren in een keer. Echter, het is het missen van andere handige tools, zoals een DVD-brander die laat je toe om uw geconverteerde video’s te bekijken met een DVD of Blu-ray-speler.

Al deze functies en hulpprogramma’s zijn geweldig, maar ze kunnen niet, en in dit geval niet compenseren voor een verschrikkelijke kwaliteit conversie. Toen we Tipard getest, vonden we het duurde meer dan een uur tot een uur durende video te converteren. Dat is de langste conversie tijd van alle producten die we hebben getest. En je hoeft niet een hogere kwaliteit video voor die wachttijd te krijgen. Onze video experts inspecteerde de geconverteerde video en vond het was bijna onbekijkbaar. Elk frame van de video die door Tipard hadden significant pixelation, compressie artifact en motion blur. En er is geen mogelijkheid om de kwaliteit van de conversie verhogen.

Tipard Video Converter heeft veel van de componenten die we zoeken in de beste video converters. Als we het beoordelen van deze producten op de functie alleen al ingesteld, zou het een hogere ranking te vorderen. Echter, de lange conversie tijd en lage kwaliteit van de resultaten te landen dit product in de onderste laag van onze beoordeling.