video downloader software – iTube Studio 2017

iTube Studio door iSkysoft verdiende de Top Tien beoordelingen Silver Award winnaar voor de beste online video downloader software, om verschillende redenen. Chief onder hen is dat dit programma maakt is zeer gemakkelijk te downloaden, converteren en optimaliseren van online video’s.

Download & Convert

Er zijn twee manieren om een ​​te downloaden met behulp van iTube Studio beginnen. De eerste is het plakken van de URL van de video die je wilt downloaden in de applicatie zelf. De andere is om de toepassingen browser plug-in te gebruiken. Wanneer je een video die u wilt vinden, hoef je alleen maar te klikken op de download knop aan de bovenkant van de video afspelen.

Veel videosite te slaan verschillende versies van geüploade video’s. Dit is vooral te wijten aan de verschillende resoluties die ze gebruiken om serveren video op basis van de snelheid van een internetverbinding. iTube Studio kunt u de resolutie van de video die u downloadt te kiezen.

Je hebt ook de mogelijkheid om alleen de audio van een online video te downloaden. Dit is handig als je het downloaden van een audio-centric video, zoals een videoclip, een lezing of een podcast. Zodra u de audio hebt, kunt u deze synchroniseren met een apparaat zoals een smartphone of tablet en luister naar het op dezelfde manier als elk ander audiobestand.

Een van de meest handige functies van iTube Studio is de mogelijkheid om gedownloade video’s te converteren naar verschillende bestandsformaten. Niet alle media-spelers zijn compatibel met alle videoformaten. Als u een bestand dat niet werkt met uw speler te downloaden, kunt u deze omzetten in 16 verschillende formaten. Dat moet betrekking hebben op alle media player op uw computer gebeurt te hebben geïnstalleerd.

Nog nuttiger dan het format converter zelf is het feit dat deze video downloader kan het optimaliseren van uw video’s voor het afspelen op elk apparaat u waarschijnlijk te bezitten bent. Er zijn meer dan 100 voorgeprogrammeerde optimalisatie profielen voor apparaten zoals smartphones, tablets, gaming systemen en set-top boxen. Als u een apparaat uit een mainstream fabrikant, het is waarschijnlijk dat iTube Studio download kunt optimaliseren voor.

Makkelijk te gebruiken

Opgemerkt zij dat deze software is vrijwel identiek aan onze Gold winnaar. Wat onderscheidt de twee is het feit dat deze software een mobiele applicatie die de downloader software vormt een aanvulling op of stelt u in staat over te dragen video’s naar je mobiele apparaten via een Wi-Fi-verbinding heeft.

Deze video downloader beschikt over een geïntegreerde webbrowser. Hiermee kunt u op het web op zoek naar de video die u wilt, zonder dat meerdere toepassingen geopend downloaden surfen. Als alternatief kunt u de browser plug-in gebruiken om een ​​download te starten zonder iTube Studio te openen. Deze twee eigenschappen maken het vinden en downloaden van de video’s die u efficiënt en eenvoudig willen.

Een ander handig hulpmiddel gevonden in iTube Studio is de mogelijkheid om automatisch om te zetten of te optimaliseren video zodra je ze te downloaden. Het enige wat u hoeft te doen is selecteert u het formaat of apparaat dat u wilt voor uw video en zet de Download Convert Dan toggle knop aan de bovenkant van de wachtrij. Dit bespaart u tijd als u liever al uw video’s te worden in hetzelfde formaat en willen niet om ze allemaal handmatig te zetten.

De download manager in dit programma is ook heel gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. Het is onderverdeeld in drie vanzelfsprekend secties: Downloaden, Finished en Oud. Enkele minder video downloaders ofwel forfaitair al deze in dezelfde rij of niet een download manager niet helemaal.

In aanvulling op het downloaden van content van populaire video-sharing sites zoals YouTube, Vimeo en Dailymotion, deze software stelt u in staat om video’s te downloaden van meer dan 1.000 andere video-sites. Het downloaden van video’s van grote content creators, zoals NBC, BBC en de NFL is mogelijk met iTube Studio. Kortom, als je de URL van een video te krijgen, dit downloader software kan het vangen en overbrengen naar uw computer. U kunt een volledige lijst van alle ondersteunde video-diensten op de iSkysoft website.

iTube Studio is een stabiel programma dat soepel loopt. Tijdens onze testfase, heeft zij niet een keer crashen. Echter, er zijn zeldzame gevallen wanneer u een technisch probleem of een vraag zult hebben. iSkysoft heeft een robuuste FAQs sectie die moet in staat zijn om het grootste deel van de problemen of vragen die u waarschijnlijk hebben zijn beantwoorden.

compatibele Services

In aanvulling op de sectie veelgestelde vragen, iSkysoft biedt online tutorials voor al haar producten. Deze tutorials geven u stap-voor-stap instructies over hoe om iTube Studio en alle instrumenten te gebruiken.

Als deze opties niet uw probleem op te lossen, heb je altijd de mogelijkheid om te e-mailen iSkysoft rechtstreeks met uw specifieke probleem. U kunt zelfs gebruik maken van Twitter om ondersteuning te krijgen. Het bedrijf beantwoordt meestal uw vraag binnen 12 uur tijdens de week en binnen 48 uur in het weekend.

Help en ondersteuning

iTube Studio is bijna de perfecte video downloader software. Het is makkelijk te gebruiken voor iedereen die een basiskennis van computers en het internet heeft. Het heeft de mogelijkheid om te converteren en optimaliseren van uw downloads voor bijna elk apparaat dat u bezit. Het werkt op elke video-dienst die je kunt bedenken en biedt meer support mogelijkheden dan bijna alle producten in onze side-by-side vergelijking.

Overzicht