video-editing software – AVS Video Editor 2017

AVS Video Editor biedt video-editors met honderden overgangen en effecten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zo veel video en audio tracks toevoegen als u nodig hebt. U kunt aanpassen en vastleggen audio tracks en video stabilisatie voor bewogen beeldmateriaal. Terwijl AVS video-editing software niet is uitgerust voor professionele filmmakers, maakt het bewerken gemakkelijk, en je krijgt het extra voordeel van de mogelijkheid om HD-films te maken.

Overzicht

De interface voor deze film editing software is goed georganiseerd. De gereedschappen zijn duidelijk gemarkeerd, zodat u snel kunt vinden die je nodig hebt, die bewerken van video’s snel maakt. Het proces is eenvoudig genoeg dat je kunt beginnen met het werken aan een eenvoudig project meteen.

Wanneer u de toepassing start, kunt u een onbeperkt aantal nummers toe te voegen; Dit is een flexibele functie die we zeer op prijs stellen. Typisch, het spoor overlay is een beeld-in-beeld spoor, wat betekent dat de tweede video verschijnt in een doos over uw belangrijkste video. U heeft de mogelijkheid om meer audio- en video-nummers toevoegen als u een intensievere videoproject.

De audio-effecten instellingen komen met gereedschappen aan te vullen, verwijder ruis, egaliseren, te normaliseren, te comprimeren en de toonhoogte aan te passen. Bovendien is het gemakkelijk te verhogen of het volume voor elk spoor te verminderen. De audio-lijn heeft een bar kunt u op en neer bewegen om het geluid aan te passen. Als u wilt het volume aanpassen, kunt u punten te selecteren op de audio-lijn, waardoor het gemakkelijk om de audio in en uit uw video vervagen.

Wanneer u klaar bent om uw voltooide film delen, kunt u het opslaan als een bestand, branden op een schijf, deel het online, of zet het op uw smartphone of ander apparaat. Een wizard leidt u door het proces van het creëren van de gewenste output formaat van uw film.

Toen onze experts de geëxporteerde video onderzocht, merkten zij op grote pixelation dat de kijkers van de inhoud van de video’s zou afleiden. Alle geweldige gereedschappen die in de software kan gewoon niet goed te maken voor een ondermaatse eindresultaat.

Met AVS Video Editor kunt u video projecten snel te maken. Het biedt u met onbeperkt bewerken tracks voor uw belangrijkste video-effecten, video overlay, tekst, extra audio en voice. Echter, een lage kwaliteit export wist bijna alle voordelen van deze tools bieden.