video game recorder software – D3DGear 2017

Het is verrassend moeilijk om het spel opname software die krachtige tools biedt en presenteert ze in een gemakkelijk te gebruiken manier te vinden. Gelukkig D3DGear biedt u alles wat u nodig heeft om hoge kwaliteit opname van je gameplay te maken en een goede balans tussen breedte en diepte die een beroep doen de meeste gebruikers. Dit programma is een van de beste opname-game software beschikbaar, en het verdient our top tien Silver Award vanwege zijn toegankelijkheid en veelzijdigheid.

prestatie

Tijdens het opnemen van gameplay, hoef je niet wilt dat de video game capture software vertragen dingen naar beneden. D3DGear heeft de lichtste impact op de in-game prestaties uit alle toepassingen die we hebben getest. We benchmarken vier wedstrijden zonder opnamesoftware en vervolgens vergeleken ze weer tijdens het opnemen met elke applicatie die we beoordeeld.

D3DGear daalde in-game prestaties door slechts 4 procent tijdens het opnemen van 1080p video’s en 7 procent tijdens het opnemen van 720p video’s. Het verschil tussen de twee is waarschijnlijk omdat het spel liep op 1080p en D3DGear moest inkrimpen om de 720p video te maken. De extra middelen die nodig zijn voor die zijn duidelijk zichtbaar in onze test. Kortom, dit is het beste resultaat in onze test, alleen geëvenaard door Dxtory.

Hoewel we geen vertraging merkte tijdens het starten of stoppen van de opname, D3DGear doet introduceren een toename van het aantal frames per seconde (fps) variëren tijdens het gamen. Bijvoorbeeld, zonder een opname, “Middle-earth: Schaduw van Mordor” had een minimum van 47 fps en een maximum van 103 fps. Tijdens het opnemen met D3DGear, minimale het spel daalde tot 39 fps en de maximale sprong naar 180 fps. We uitgeschakeld V-Sync voor deze tests. De stijging van de fps presenteert u met een veel choppier gameplay ervaring. Natuurlijk, waardoor V-Sync lost het grootste deel van dat.

D3DGear gebruikersinterface is ongeveer net zo eenvoudig als het kan krijgen. Er zijn zes tabs aan de linkerkant van de werkruimte venster primaire, één voor elk van D3DGear’s opname gereedschappen. Aanpassen van de instellingen is gemakkelijk en eenvoudig. Zodra u D3DGear start, kunt u het venster van de toepassing te minimaliseren of zelfs sluiten en de software zal blijven lopen. Om de opname te starten, alles wat je hoeft te doen is druk op de juiste sneltoets.

Een van de meest opwindende kenmerken van D3DGear is dat deze software ondersteunt live streaming vanuit het programma. Het enige wat u hoeft te doen is het invoeren van uw account informatie Twitch.tv of een andere streaming-service op het tabblad uitzending. Daarna kunt u gewoon op de sneltoets die u toewijzen aan uw video-uitzending en je zult live streaming zijn. U kunt vele aspecten van uw live stream, met inbegrip van de resolutie, video bitrate en frame rate te controleren. U kunt ook het geluid in evenwicht te brengen tussen de microfoon en het systeem geluid.

opname Gereedschap

We verwachten meer game opnamesoftware zal geïntegreerde live streaming te nemen in de toekomst, maar op dit moment, niet veel te doen. Dit is slechts een van de redenen D3DGear is een van de beste opname spelsoftware’s.

D3DGear ondersteunt douane hotkeys, wat betekent dat je de opname functies kunt toewijzen aan een toets die je wilt. Als u wilt beginnen met opnemen wanneer u op de Tab-toets, alles wat je hoeft te doen is te binden Tab om het record sneltoets in de instellingen. Elk spel heeft verschillende sneltoetsen, en elke speler heeft verschillende speelstijlen. De aangepaste sneltoets functie geeft je controle over D3DGear’s opnemen instrumenten, ervoor te zorgen dat u de beste setup te krijgen tijdens het spelen en opnemen.

Veel mensen willen Let’s Play video’s van hun games te maken. Om deze te maken, moet u ervoor zorgen dat je spel opname software ondersteunt microfooningang. D3DGear ondersteunt audio-ingang van beide systeem geluiden, zoals game muziek en SFX, en een externe bron, zoals een microfoon. U kunt ook de balans van de geluidsniveaus van de twee audiobronnen. Je wilt niet dat het spel muziek en SFX te overstemmen uw commentaar, dus dit is een belangrijk instrument.

Voor veel mensen die video opnemen games, 60 fps is de optimale frame rate te schieten voor. D3DGear ondersteunt de opname op elk frame rate tot 60 fps. U kunt kiezen uit de vooraf gedefinieerde opties of voer een waarde van uw keuze, waardoor u een grote mate van controle over je video kwaliteit. Sommige mensen willen nemen op frame rates hoger dan 60 fps, maar er is meestal weinig voordeel. In feite, in veel gevallen het menselijk oog zal geen verschil tussen 40 bps en 60 bps merken. Ter referentie, de meeste films in de bioscoop draaien op een luttele 24 fps. De belangrijkste reden om op te nemen bij hogere framerates tot een betere kwaliteit van materiaal om later te bewerken.

Spreken van het bewerken, D3DGear heeft de aantrekkelijke mogelijkheid om audio van een opname te slaan in een apart bestand. Deze functie kan u helpen om een ​​meer professioneel klinkende video te maken. Helaas is er geen optie om bitrate van de video’s aan te passen in de video-opname-instellingen. De enige optie is om een ​​kwaliteitsniveau te kiezen. Echter, kunt u fine-tunen van de video-bitrate onder de live streaming opties. Wilt u de resolutie van uw opname te wijzigen, kunt u kiezen uit voorinstellingen of voer een aangepaste resolutie. Houd in gedachten dat hoe hoger de resolutie, hoe groter en meer belastend uw video bestand zal zijn op uw systeem resources.

D3DGear heeft niet zo veel middelen steun als we zouden willen. Het ontbreken van een handleiding en gebruiker forums is teleurstellend. Echter, de veelgestelde vragen en tutorials hebben een behoorlijke hoeveelheid informatie, en je moet daar slaat u eerst als u vragen of problemen hebben. Als u nog steeds hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met het support team via een e-mailformulier. Terwijl we willen beter te hulp en ondersteuning voor D3DGear zien, zal wat er beschikbaar is waarschijnlijk voldoende voor de meeste gebruikers.

opname-instellingen

D3DGear biedt krachtige tools die gemakkelijk te gebruiken en kan overweg met zowat alles wat je nodig hebt om te doen. Het registreert je games met een minimale impact op de prestaties, terwijl het geven u de tools en opties die nodig zijn om ervoor te zorgen uw opnamen zijn van hoge kwaliteit. De geïntegreerde live streaming is een grote bonus voor dit spel recorder, zoals live streaming is erg populair en steeds zo. De audio-opname gereedschappen zijn krachtig, en de mogelijkheid om audio op te nemen naar een apart bestand is erg handig. D3DGear balanceert zijn sterke instrumenten met gebruiksgemak en doet dat bewonderenswaardig.

Help en ondersteuning

Overzicht