video spelletjes te huur – GameFly

Voor een nieuwe generatie console, zal de online video game huren dat haar leden voorziet van nieuwe PS4 en Xbox One spellen voorsprong op de concurrentie voor te blijven. GameFly heeft een lange geschiedenis van het verstrekken van de nieuwste en beste games aan haar leden, dus het mag geen verrassing zijn dat de game huren bevat de nieuwste games op de nieuwste consoles. Deze dienst maakt indruk ons ​​met zijn extra mogelijkheden en aanbod. In plaats van het negeren van nieuwe technologieën en trends gaming, GameFly omarmt verandering en biedt nieuwe diensten aan haar leden op een regelmatige basis. Met zijn uitstekende service, geweldige verkoop en fantastische customer support, GameFly is de beste video game huren beschikbaar zijn en de winnaar van onze goedkeuring.

dienst Features

GameFly blijft om zich te onderscheiden als de beste game huren beschikbaar vanwege zijn lidmaatschap plannen van hoge kwaliteit. Sinds de oprichting, heeft het lidmaatschap plannen GameFly’s voortdurend geëvolueerd, en vandaag de dag kunt u kiezen tussen een one-disc of twee-disc plan. Voor een maandelijkse vergoeding, kunt u kijken op één of twee wedstrijden tegelijk. Wanneer u klaar bent met het spel, moet je gewoon om het spel te plaatsen in de pre-paid envelop en het schip terug. Je zult nooit te maken hebben met de nodige data of verborgen kosten, dus als je klaar om te spelen te stoppen, het schip het terug voor de volgende wedstrijd in uw lijst bent.

Wilt u een van de spellen die je gehuurde te houden, kun je het kopen voor een gereduceerde prijs, en GameFly zal het volgende spel te sturen op uw lijst. Meestal zul je moeten wachten tussen twee en vier dagen voor je spel. Als je gewoon niet kunt de twee dagen wachten om uw volgende spel te krijgen, de twee-disc-lidmaatschap is waarschijnlijk de beste deal voor je.

Beide lidmaatschappen geven u toegang tot GameFly’s 8000 games. U kunt zoeken op de console en het genre te beperken tot het gemakkelijker maken om games die je leuk vindt. Als je kinderen hebt, kunt u het opzetten van ouderlijk toezicht te huren om bepaalde ESRB ratings te beperken. In tegenstelling tot een andere dienst, wordt GameFly ook experimenteren met pc-games door het aanbieden van Unlimited PC Play haar betaalde leden. Op dit moment is deze dienst is underwhelming en biedt slechts een paar onbekende games, maar we hopen dat het beter zal worden. Tot die tijd kunt u dit jaar de versie van Hoyle spelen terwijl u wacht op uw huur te komen in de mail.

GameFly was er snel bij om de nieuwste consoles te nemen, en u kunt reserveren aankomende PS4 en Xbox One games of verhuren nieuwe games op dit moment. De selectie van console games is indrukwekkend, en je zult in staat zijn om bijna elk spel dat je zoekt te vinden. Helaas, zult u niet vinden klassieke consoles, en de oudste beschikbare systemen zijn Nintendo Gamecube, de Game Boy Advance, Xbox en PlayStation 2. We hopen GameFly blijft deze systemen goed te ondersteunen in de volgende generatie consoles.

GameFly kunt u de juiste video games gemakkelijk vinden. Je begint met het selecteren van uw platform van een werkbalk aan de bovenkant van de pagina. Van daaruit kunt u verkleinen of het organiseren van uw zoekopdracht op genre, populariteit, releasedatum, community-rating of een spel online mogelijkheden. U kunt ook zoeken op specifieke titels met behulp van de zoekbalk in de rechterbovenhoek van het scherm. Als je nieuw bent op de service, het vinden van een spel kan vervelend zijn, maar binnen een paar minuten, zul je onder de knie te krijgen.

Video Game Selection

Een van de gebieden GameFly blijft verbeteren is de customer support. U kunt zoeken naar antwoorden in de FAQ sectie, die honderden vragen en antwoorden heeft. Als u niet kunt vinden wat je nodig hebt, kunt u een vertegenwoordiger te praten via e-mail, telefoon en live chat. Deze diensten hebben ingesteld uur, maar de steun agenten zijn snel om vragen te beantwoorden en u te helpen met eventuele problemen die u zou kunnen hebben.

GameFly enorme spel selectie, eenvoudige navigatie, aantrekkelijke interface en snelle doorlooptijden maken het ideaal voor fanatieke of casual gamers. GameFly is altijd voor de kromme en blijft een leider in de online video game verhuur industrie. We vonden ze zijn altijd op zoek naar nieuwe en betere manieren om hun dienstverlening aan de top van het spel verhuur bedrijf te houden.

zoekmogelijkheden

Help en ondersteuning

Overzicht