videoproductie diensten – Lenzworks 2017

Lenzworks biedt professionele video productie diensten voor gebruik in de marketing en entertainment. Dit bedrijf levert een brede selectie van motion graphics en postproductie effecten om high-definition visuals te creëren. Deze video productie diensten omvatten geen script schrijven of 3D-animatie.

Gevestigd in Salt Lake City, Utah, Lenzworks maakt gebruik van een staf van creatieve professionals om broadcast-kwaliteit van het werk te produceren. Het bedrijf biedt zowel in-house en mobiele video-productie diensten, die u kunt bespreken met het personeel wanneer u uw aanvraag voor een offerte in te dienen. Lenzworks biedt ook een persoonlijke film service, legaten, die zich richt op het levensverhaal van een individu of gezin. Deze individuele videoproductie diensten komen met hun eigen mogelijkheden en beperkingen.

De volledige suite van diensten hangt af van de doelstellingen van uw project. Bijvoorbeeld, kunt u een verzoek videoproductie diensten aan een specifieke locatie voor het gebruik in het toerisme reclamecampagnes of grootschalige dekking voor een reality tv-programma te bevorderen. Wilt u een item te bevorderen, het bedrijf biedt ook video productie diensten voor commercials. De beschikbaarheid van potentiële stijlen verbetert uw vermogen om een ​​video die effectief uw merk vertegenwoordigt creëren.

Voor particulieren, Lenzworks biedt videoproductie diensten die een persoonlijk verhaal te vertellen. De resulterende video’s documenteren van een persoonlijke reis met de eigen woorden van het onderwerp. Lenzworks interviews een onderwerp en produceert een stand-alone documentaire rond het verhaal van het individu. Deze video productie dienstencentrum op het onderwerp van een speciale gebeurtenis, een carrière of een heel leven te vieren. U kunt een verzoek om meer specifieke informatie van het bedrijf in te dienen.

De Lenzworks individuele scheuten worden geleverd met vier verschillende pakket opties. Het laagste niveau biedt een dag voor het schieten. Na de shoot, het bedrijf maakt gebruik van de video-productiediensten aan voor een korte video van maximaal 12 minuten te maken. De meest geavanceerde pakket bevat reizen en een suite, dus je kunt redactie feedback te geven op het proces in persoon. Deze geavanceerde video productie pakket zorgt voor meer opnametijd en resulteert in een 30-minuten durende video, verstrekt in de vorm van een digitaal bestand en 30 dvd-exemplaren.

Voor beide soorten werk, Lenzworks biedt motion graphics die schaal met elke productie. Het bedrijf biedt ook mobiele video productie diensten, zodat u zakelijke locaties vast te leggen. U kunt dit gebruiken om uw bedrijf kantoor en op locatie diensten te promoten bij potentiële klanten.

Lenzworks levert professionele kwaliteit video-productie van diensten voor een verscheidenheid van industrieën. Het bedrijf biedt beperkte diensten aan individuele klanten, waaronder een speciale niche-product dat het leven van een enkele persoon dekt. Deze video productie diensten variëren in grootte en stijl.