vinyl converter draaitafel – Pyle 2017

De Pyle PLTTB9U draaitafel converter biedt meer mogelijkheden dan vinyl naar MP3 conversie. Deze platenspeler doet ook dienst als een radio en kan audio-bestanden af ​​te spelen van opslagapparaten, zoals USB en SD-geheugenkaarten. Het beschikt ook over een aux-ingang, zodat je audio kan afspelen vanaf een iPod of andere draagbare media-apparaten via de ingebouwde luidsprekers. De Pyle is een compacte en lichtgewicht apparaat dat heeft een retro gevoel met een zwart en zilver front, zilver tafelblad en een zwarte half plateau.

Overzicht

Het apparaat beschikt over drie verschillende spel snelheden – 33, 45 en 78 – met een auto aan / uit schakelaar. Dit betekent dat de plaat zal stoppen met spelen zodra het het einde bereikt. Niet alle draaitafel converters we beoordeeld hebben automatische schakelaars, dus het is een leuke extra gemak.

De Pyle converter draaitafel heeft twee ingebouwde luidsprekers aan elke kant van de platenspeler. Helaas zijn deze speakers gewoon niet goed klinken, zelfs bij lage volumes. Toen we onze gegevens afgespeeld, was er veel vervorming, zelfs bij lage volumes.

We gebruikten het apparaat om drie verschillende platen om te zetten – twee 33s en een 45. Een van de 33s was in gloednieuwe staat, één werd bekrast en de 45 werd zowel bekrast en enigszins vervormd. We kozen voor records met deze verschillende voorwaarden om real-world conversie scenario’s te simuleren omdat uw oude platen zijn waarschijnlijk niet allemaal in perfecte vorm.

Vinyl omzetten naar digitaal een veel moeilijker taak deze converter draaitafel vergelijking met anderen in onze opstelling. De output bron van uw digitale bestand moet een USB-kaart of een SD-kaart zijn. U kunt luisteren naar een computer via USB als je kunt niet exporteren met andere draaitafels in onze line-up. Het proces van bekering is vreemd, ook. Nadat u uw USB of SD-kaart te plaatsen, drukt u op Record, kies uw bron, raakte Record weer, speel dan het record.

Er is geen automatische detectie spoor op software die wordt gebruikt met deze draaitafel. Dit betekent dat als je wilt breken uw record in afzonderlijke tracks, moet u op de Stop-knop na elk nummer, dan start een nieuwe opname van die plek. Je moet heel hands-on te zijn als je schone pauzes tussen de nummers.

We hebben ook geluisterd naar de geluidskwaliteit van elke conversie we maakten. Pyle valt op de achterkant van de line-up op het gebied van audio kwaliteit. Er was aanzienlijke statische en vervorming die nam halverwege de geconverteerde 45; in feite, het geconverteerde bestand was unlistenable. De omzetting van de bekraste-up 33 was veel beter dan de 45, maar veel van de statische in verband met oude lp’s – waaronder pops, clicks en sist – waren prominent aanwezig in de hele opname. Aangezien uw gedigitaliseerde audio-bestanden op een audio-programma zoals Audacity uw USB in plaats van worden opgenomen, dan moet je de audio te nemen van de USB en handmatig de audio importeren in een audio-editing programma met lawaai verwijderen van tools waarmee u het schoonmaken van de tracks. Andere programma’s record straight in audio programma’s, die het gemakkelijker maakt om het geluid te bewerken na conversie.

We hebben echt genoten van de algehele esthetiek van dit toestel en het feit dat het is compact en licht van gewicht, maar de geluidskwaliteit van de speakers en de digitale conversie is niet op gelijke voet met de andere eenheden in onze line-up. Dit Pyle draaischijf kan worden gebruikt om de radio evenals audio van USB, SD en ondersteunende apparaten om te luisteren – functies die niet veel andere draaitafels bogen. Deze platenspeler wordt geleverd met veel extra’s, maar niet uitblinken in het belangrijkste doel van het kopen van een converter draaitafel – het omzetten van LP’s naar MP3’s.