virtuele assistenten – 24/7 Virtual Assistant 2017

24/7 Virtual Assistant is ontworpen om u te helpen in uw hele werkdag te volbrengen. Dit bedrijf kent u een dedicated virtuele assistent te hanteren veel van uw dag-tot-dag taken. Met deze oplossing kan uw assistent helpen met de meeste administratieve en persoonlijke taken en is beschikbaar om te werken tijdens de normale kantooruren. U kunt ervoor kiezen om slechts een paar uur per dag of op een full-time basis werken met uw dedicated virtuele assistent.

Overzicht

De virtuele assistenten kunnen een breed assortiment van taken. Basic administratieve taken zoals het beheren van uw planning, het boeken van reizen en het doen van aankopen kunnen allemaal worden behandeld door uw toegewijde assistent. Meer complexe taken zoals boekhouding, grafisch ontwerp of persberichten zijn projecten de meeste virtuele assistenten van dit bedrijf kan ook compleet.

Assistenten van deze virtuele assistent bedrijf kantoor zijn beschikbaar tijdens de normale kantooruren gedurende de week. Assistenten zijn niet beschikbaar om te werken op feestdagen of in het weekend, die we zijn teleurgesteld om te zien, omdat het nog meer flexibiliteit zou bieden met uw assistent.

Alle medewerkers van 24/7 virtuele assistent moet hebben ervaring in aanmerking komen voor een positie. Zij moeten ook beschikken over een hbo-opleiding. Echter, dit bedrijf geen training om hun assistenten. Als u dat wenst, kunt u een opleiding bieden voor uw eigen assistent om ervoor te zorgen dat hij of zij bekend is met de processen en de verwachtingen van uw bedrijf.

Er zijn vijf maandelijkse plan opties die u kunt kiezen uit. Deze plannen variëren van 30 160 uur hulp per maand. hoofdkantoor 24/7 Virtual Assistant is gevestigd in Atlanta, Georgia, met een ander kantoor gevestigd in India.

24/7 Virtual Assistant biedt e-mail, telefoon en live chat ondersteuning voor het bereiken van de vertegenwoordigers. Online bronnen, zoals veelgestelde vragen, een blog en een eBook zijn beschikbaar op de website van het bedrijf. Deze virtuele assistent bedrijf had een van de beste selecties van online bronnen in vergelijking met soortgelijke diensten aan onze line-up.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van deze virtuele assistent dienst, met inbegrip van de mogelijkheid om de meeste taken uit te voeren, en de verscheidenheid van de plannen en een uitstekende klantenservice. Er zijn een paar nadelen, een van hen is dat assistenten zijn niet beschikbaar tijdens het weekend en op feestdagen. Echter, deze dienst levert het grootste deel van de functies die je nodig hebt in dit soort bedrijven.